Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με αρχαιοελληνική «χρυσή τομή»
Ο Regé-Jean Page είναι ο πιο όμορφος άνδρας σύμφωνα με τη «χρυσή τομή» / Φωτογραφία: drjuliandesilva / Instagram

Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με αρχαιοελληνική «χρυσή τομή»

Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton, Regé-Jean Page, στέφθηκε ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με αρχαία επιστημονική έρευνα.

Ο 34χρονος ηθοποιός, που υποδύεται τον Simon Basset, τον Δούκα του Hastings στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, βρέθηκε να έχει 93,65% ακρίβεια στην ελληνική χρυσή αναλογία της ομορφιάς Φ, η οποία μετρά τη σωματική τελειότητα.

Ο πρωταγωνιστής του Men In Black, Chris Hemsworth, ήταν δεύτερος με 93,53% , ο ηθοποιός του Black Panther, Michael B Jordan, ήταν τρίτος με 93,46% και ο τραγουδιστής Harry Styles ήταν τέταρτος με 92,30%.

Ο κατάλογος καταρτίστηκε με τη χρήση των πιο πρόσφατων τεχνικών χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή από τον αισθητικό χειρουργό προσώπου της Harley Street, Dr Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία στη δουλειά του.

Ο Dr De Silva, ο οποίος διευθύνει το Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery στη Harley Street του Λονδίνου, εξήγησε: «Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS