Ο πρώτος χορός της νεόνυμφης Τίφανι Τραμπ με τον Μπούλος - Στην πίστα και το πρώην προεδρικό ζεύγος

Ο πρώτος χορός της νεόνυμφης Τίφανι Τραμπ με τον Μπούλος - Στην πίστα και το πρώην προεδρικό ζεύγος

Η Τίφανι Τραμπ και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της έλαμπαν εχθές το βράδυ από ευτυχία καθώς ανέβαιναν στην πίστα για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι.

Μετά από μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, η 29χρονη Τίφανι και ο 25χρονος Λιβανέζος Μάικλ Μπούλος λικνίστικαν αγκαλιασμένοι στην πίστα υπό τους ήχους μιας διασκευής του κομματιού «Dancing in the Moonlight».

Η μικρότερη κόρη του Τραμπ είχε βγάλει το εντυπωσιακό νυφικό της και φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα, συνδυασμένο με ένα διαμαντένιο κολιέ, ενώ ο σύζυγός της ήταν ντυμένος με μαύρο σμόκιν.

Λίγο αργότερα, πολλοί φιλοι και συγγενείς του ζευγαριού ανέβηκαν στην πίστα για να χορέψουν πλάι στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της νύφης που, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, χόρεψαν το Strangers in the Night του Φρανκ Σινάτρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, κατά τη διάρκεια του ρομαντικού χορού τους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εθεάθη να ψιθυρίζει κάτι στο αφτί της πρώην Πρώτης κυρίας, και στη συνέχεια να τη φιλά τρυφερά στο μάγουλο.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο της έπαυλης, στολισμένο με εκατοντάδες λουλούδια, και ξεκίνησε γύρω στις 5 το απόγευμα. Ο Τραμπ παρέδωσε τη νύφη στον αγαπημένο της και έπειτα επέστρεψε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, δίπλα στη Μελάνια, για να παρακολουθήσει συγκινημένος τον γάμο της μικρότερής του κόρης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS