Ο Τάσος Μπουγάς «κράζει» τους vegan σε πασχαλινή διαφήμιση και ξεσηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων

Ο Τάσος Μπουγάς «κράζει» τους vegan σε πασχαλινή διαφήμιση και ξεσηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων

Τον Τάσο Μπουγά επέλεξε η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo για την καθιερωμένη πλέον πασχαλινή διαφήμιση, η οποία έγινε viral από τις πρώτες κιόλας ώρες της προβολής της.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται ως «Πλανητάρχης» στο Φεγγάρι, ενώ παράλληλα τον περικυκλώνουν: ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία χορεύτρια ντυμένη λαγός που κάνει pole dancing, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια.

Ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» όπως λέει τραγουδιστά, από τους vegan στους ρυθμούς του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μοιράζονται σε εκείνους που το βρήκαν πολύ κακή ιδέα και προσβλητικό, αλλά και σε εκείνους που γέλασαν με το χιούμορ του κλιπ.

Δείτε τη διαφήμιση

 

Χαμός στο Twitter - Η αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με 'διωξαν απ' τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι' αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας» τραγουδά και το κλιπ ολοκληρώνεται με έναν νεαρό vegan, ο οποίος κρατά μια λαμπάδα μαρούλι.

Η διαφήμιση ξεσήκωσε «κύμα» αντιδράσεων στο διαδίκτυο από vegan και μη.

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στο «Mega Καλημέρα», ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη. «Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το οτιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της» είπε ο Κώστας Τσουρός χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κάνουμε χιούμορ» - Οι δηλώσεις Μπουγά

Μετά την έκταση που έλαβε το θέμα, ο Τάσος Μπουγάς είπε: «Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε να πω το τραγούδι αυτό. Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν, δεν με πείραξε αυτό». Ο ίδιος τόνισε, πως ο Γιώργο Θεοφάνους, δημιουργός του «Φεγγάρι μου, ήταν ενήμερος για τον "δανεισμό" του κομματιού. «Μίλησε η διαφημιστική εταιρεία με τον Γιώργο Θεοφάνους» είπε ο Τάσος Μπουγάς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ