Ουκρανή χορεύει απτόητη εν μέσω πυροβολισμών και ψύχους -Στέλνει το δικό της μήνυμα από το μέτωπο [βίντεο]

Ουκρανή χορεύει απτόητη εν μέσω πυροβολισμών και ψύχους -Στέλνει το δικό της μήνυμα από το μέτωπο [βίντεο]

Ουκρανή στρατιώτης αψηφά τον κίνδυνο και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, χορεύοντας.

Μπορεί ο χειμώνας να έχει φτάσει για τα καλά στην πολύπαθη Ουκρανία, με θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους 11 υπό το μηδέν βαθμούς Κελσίου, αλλά μια γυναίκα, μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δεν πτοείται.

Οι θερμοκρασίες στην ουκρανική πόλη Μπαχμούτ, η οποία δέχεται ανελέητη επίθεση από τους Ρώσους, έπεσαν στους -11 βαθμούς Κελσίου αυτό το Σαββατοκύριακο και σε κανένα σημείο δεν ξεπέρασαν το μηδέν. Σταδιακά, η λάσπη και η βροχή του τέλους του φθινοπώρου θα δώσουν τη θέση τους στο χιόνι και το κρύο των -20C ή και χειρότερα, σχολίασε νωρίτερα ο Guardian.

Ούτε το κρύο ούτε όμως και οι πυροβολισμοί εμποδίζουν την Ουκρανή να κάνει το χορευτικό της, ενώ η χώρα έχει εισέλθει στον δέκατο μήνα πολέμου, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής τον Φεβρουάριο.

Όπως επιβεβαιώνει και το παρακάτω βίντεο, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στην ανάγκη για ένα διάλειμμα από τη φρίκη του πολέμου.

Δείτε το χορευτικό της Ουκρανής

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ