Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναπολώντας τα τελευταία γενέθλια του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έφυγε πέρυσι από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, όταν συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός, χθες 3 Ιανουαρίου, θα γινόταν 32 χρονών, και η σύντροφός του ανάρτησε ένα βίντεο με τα τελευταία του γενέθλια.

Εκείνος έμπαινε στο σπίτι και εκείνη κρατούσε μια τούρτα για να του κάνει έκπληξη: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις. Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το story της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Διονυσία Γεωργιάδου αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της έκαναν προσπάθεια να κάνουν παιδί. 

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Όσον αφορά στο αν επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε, κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμέσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ