Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη: Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά

Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη: Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά

Την δική τους εκδοχή για την αφρικανική σκόνη μοιράστηκαν μέσω social media η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος.

Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» τη χώρα και τα social media γέμισαν φωτογραφίες με τον πορτοκαλί ουρανό και επικά σχόλια. «Πήγα για υπνάκο και ξύπνησα στο Blade Runner, επόμενη στάση: Mad Max», έγραψε ένας χρήστης για τις απόκοσμες εικόνες που καταγράφηκαν.

Θεοφανία Παπαθωμά: Κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά -Δεν είναι αφρικανική σκόνη.
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν άφησαν ασχολίαστο το κύμα σκόνης που κάλυψε την Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι συμβαίνει κάτι άλλο και όχι ένα καιρικό φαινόμενο.

«Μας σκοτώνουν! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στο Instagram.

Παρόμοια και η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στο Facebook. «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει... Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…», σημείωσε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ