Η Πάρις Τζάκσον αποκαλύπτει πώς ήταν ο πατέρας της Μάικλ ως γονιός

Η Πάρις Τζάκσον αποκαλύπτει πώς ήταν ο πατέρας της Μάικλ ως γονιός

Μια σπάνια ματιά στην παιδική της ηλικία με τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, μοιράστηκε η κόρη του Πάρις.

Η 22χρονη εμφανίστηκε στην σειρά της Ναόμι Κάμπελ στο YouTube «No Filter» την Τρίτη και μίλησε για την παιδική της ηλικία και για το πώς ο διάσημος πατέρας της Μάικλ Τζάκσον ενστάλαξε μια ισχυρή εργασιακή ηθική και μια μουσική παιδεία στα παιδιά του.


«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε τη σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο την φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε 5άστερα ξενοδοχεία».

«Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε κάτι»
Η Πάρις Τζάκσον είπε ότι οι γονείς της την συνέλαβαν στο Παρίσι – εξ ου και το όνομα και πως γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά θυμάται να μεγαλώνει «παντού». «Ο πατέρας μας επίσης, μας έδειξε τα πάντα. Είδαμε τριτοκοσμικές χώρες. Είδαμε κάθε μέρος του φάσματος» είπε.

Η τραγουδίστρια και μοντέλο ήταν μόλις 11 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, τον Ιούνιο του 2009, αλλά αναγνωρίζει ότι η επιρροή του στην ζωή της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. «Μεγαλώνοντας, έπρεπε να κερδίσουμε πράγματα. Αν θέλαμε παιχνίδια από κάποιο πολυκατάστημα, έπρεπε να διαβάσουμε 5 βιβλία» είπε. «Έπρεπε να το κερδίσουμε. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι κάτι σου ανήκει δικαιωματικά. Αν θες κάτι, πρέπει να εργαστείς σκληρά γι’ αυτό. Είναι ένα επίτευγμα».

Όταν η Ναόμι Κάμπελ είπε πως η Πάρις Τζάκσον είναι πολύ διάσημη για να εμφανίζεται σε κάστινγκ μοντέλων, επέμεινε ότι «πιστεύει πως πρέπει να κερδίζεις τα πάντα». «Πρέπει να το κάνω. Πρέπει να πηγαίνω σε κάστινγκς, μελετώ σενάρια, κάνω τα δικά μου» πρόσθεσε. Μάλιστα, νωρίτερα αυτό το μήνα, πρωταγωνίστησε σε μια διαφημιστική καμπάνια της Stella McCartney, για την νέα της συλλογή, που περιλαμβάνει οικολογικά vegan δερμάτινα κομμάτια. Επίσης, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της τον Νοέμβριο με τίτλο «Wilted».

Ο Μάικλ Τζάκσον άκουγε και κλασική μουσική και τζαζ
Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στη μουσική βιομηχανία, η Πάρις Τζάκσον πιστώνει την μουσική του πατέρα της και το ευρύ φάσμα των μουσικών ενδιαφερόντων του ως αυτά που διαμόρφωσαν τον δικό της ήχο.

«Του άρεσε κλασική μουσική και η τζαζ. Και η χιπ-χοπ και η R-n-B. Αλλά επίσης του άρεσε και το Top 40 του ραδιοφώνου, λάτρευε την ροκ μουσική, την soft rock, τους Beatles. Επομένως, εμείς μεγαλώσαμε ακούγοντας όλα αυτά και αισθάνομαι ότι όλα αυτά με κάποιον τρόπο με επηρέασαν και αν ακούσετε το άλμπουμ μου, υπάρχουν κάποιες επιρροές από soundtrack ταινιών, καθώς και από ροκ συγκροτήματα όπως οι Radiohead και η ορχήστρα του Μάντσεστερ.

Η Πάρις Τζάκσον με τον αδερφό της Πρινς στην επιμνημόσυνη δέηση για τον θάνατο του πατέρα τους
Ο μεγαλύτερος αδερφός της Πάρις Τζάκσον, Πρινς, έδωσε επίσης πρόσφατα μια σπάνια συνέντευξη σχετικά με τον πατέρα του και την ανατροφή του. Όπως είπε ο 24χρονος: «Η κατευθυντήρια γραμμή μου είναι πως ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις. Μπορεί να αποφοίτησα, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να μαθαίνω. Και ο πατέρας μου εάν ζούσε, θα έλεγε κάτι του τύπου: ‘Τη στιγμή που σταματάς να μαθαίνεις, είναι που αρχίζεις να πεθαίνεις’».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ