Παύλος και Μαρί Σαντάλ έβαλαν «στο μάτι» τη βίλα του Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες - Όλες οι λεπτομέρειες

Παύλος και Μαρί Σαντάλ έβαλαν «στο μάτι» τη βίλα του Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες - Όλες οι λεπτομέρειες

Ένα νέο... κόσμημα επιθυμούν να προσθέσουν στην συλλογή των ακινήτων που διαθέτουν ο Παύλος και η Μαρί - Σαντάλ. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη αποφασίσει την αγορά εξοχικής κατοικίας στις Σπέτσες.

Λέγεται, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα, αν όχι το ακριβότερο, ακίνητα στο νησί. Βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, σε έκταση 50 στρεμμάτων, περιλαμβάνει τρία οικοδομικά μπλοκ και διαθέτει ελικοδρόμιο, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και άλλη μία μικρότερη. Η βίλα ανήκε στην οικογένεια Κουτσολιούτσου των Folli Follie και η αξία της ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το συγκεκριμένο σπίτι δεν έχει κατασχεθεί αλλά είναι υποθηκευμένο σε εταιρεία Ελβετού επιχειρηματία έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.

mari santalΗ βίλα της οικογένειας Κουτσολιούτσου στην παραλία της Ξυλοκέριζας, σε έκταση 50 στρεμμάτων. Η αξία της ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ

Η αμύθητη ακίνητη περιουσία

Η συνολική περιουσία του ζευγαριού υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ και φέρεται να αποτελεί τον «καρπό» μιας επιτυχημένης και ιδιαίτερα κερδοφόρας επένδυσης σε ακίνητα.

pavlos mari

Η κύρια κατοικία του Παύλου και της Μαρί - Σαντάλ, αξίας άνω των 100 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Δύο ακόμη εξοχικές κατοικίες υπάρχουν στη Βρετανία - ένας πύργος σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ και μια οικία στα Cotswolds, κοντά στην Οξφόρδη. Εκεί η Μαρία - Ολυμπία έκανε το πάρτι των 21ων γενεθλίων της, με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους της.

Με αντίτιμο 17 εκατ. ευρώ - όταν η τιμή του είχε πέσει κατά 40% από την αρχική, που ήταν 27.000.000€- το ζεύγος απέκτησε το 2018 την πέραν του Ατλαντικού εξοχική του κατοικία, μια έπαυλη 1.200 τ.μ. στα Χάμπτονς της Ν. Υόρκης. Το εξοχικό αυτό «παλάτι» διαθέτει δέκα κρεβατοκάμαρες, οχτώ μπάνια, πολλά τζάκια και μια τεράστια κουζίνα. Επίσης, έναν τεράστιο κήπο, γήπεδο τένις και μια εντυπωσιακή πισίνα.

Η πραγματικά αγαπημένη τους εξοχική έπαυλη, όμως, βρίσκεται στις Μπαχάμες και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό νησί Χάρμπουρ, το οποίο φημίζεται για τις ροζ αμμουδιές του. Σε αυτή την έπαυλη η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί - Σαντάλ προτιμούν να περνούν τις οικογενειακές γιορτές, κυρίως τα Χριστούγεννα, έχοντας πάντα πολλούς καλεσμένους, συγγενείς και φίλους.

Στο portfolio της οικογένειας ανήκει και το διαμέρισμα στο Σόχο της Ν. Υόρκης, στο οποίο διαμένει η Μαρία - Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ. Μια άνετη κατοικία που διαθέτει ακόμη και γυμναστήριο, σε μια περιοχή που το ενοίκιο για δύο κρεβατοκάμαρες αγγίζει τα 9.000 δολάρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ