Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» και απάντησε σε όσα είπε στις κάμερες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, προανήγγειλε αγωγές από τον εντολέα του κατά όσων τον αποκαλούν «βιαστή».

Στην εκπομπή προβλήθηκαν, επίσης, οι δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όπου της ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, που βρήκε ένοχο τον ηθοποιό για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο λόγων αμφιβολιών για τον βιασμό.

Η ηθοποιός είπε: «Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση. Δεν νιώθω καλά, δεν έχει κάτσει μέσα μας, ήταν μια πολύ σκληρή περίοδος για μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά. Θα μας πάρει πολύ χρόνο. Είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει. Μας είδατε να βγαίνουμε στα κανάλια; Άλλοι βγαίναν. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 25 χρόνια, είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα,γιατί την είχα πάρα πολλή έγνοια. Ένα κορίτσι που βιάστηκε δύο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρόλα αυτά μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι ήταν χαρούμενη, νιώθει ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτή η αντιμετώπιση. Ας λέει ό,τι θέλει η υπεράσπιση δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο ηθοποιός καταθέτει αγωγή τη Δευτέρα στην ηθοποιό»

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη που ομόφωνα τον αθώωσε και εξακολουθεί να τον λέει βιαστή. Η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση για τις δηλώσεις. Δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική Δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο και τον λέει βιαστή. Η οικογένεια έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί αγωγή. Δεν σέβεται 7 δικαστές που τον αθώωσαν. Να αποδείξει γιατί είναι ένοχος δύο βιασμών. Αυτή είναι η εντολή της οικογένειας. Εγώ αγωγές δεν κάνω, δεν έχω κάνει ποτέ μήνυση. Είναι ανεπίτρεπτη τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάνει αγωγή. Αν η κ. Αναστασοπούλου πει ότι εκ παραδρομής το είπε, είναι αθωωτική η απόφαση θα εισηγηθώ να σταματήσει η αγωγή» είπε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS