Γιατί ο Πιρς Μόργκαν μισεί τόσο πολύ τη Μέγκαν Μαρκλ: Ολα τα φαρμακερά, κακά σχόλιά του -Η άγνωστη γνωριμία τους

Γιατί ο Πιρς Μόργκαν μισεί τόσο πολύ τη Μέγκαν Μαρκλ: Ολα τα φαρμακερά, κακά σχόλιά του -Η άγνωστη γνωριμία τους

Η κόντρα του Πιρς Μόργκαν με την Μέγκαν Μαρκλ έφτασε στο αποκορύφωμα αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα την παραίτηση του Βρετανού παρουσιαστή από την εκπομπή «Good Morning Britain» μετά τα άσχημα σχόλια που έκανε για την δούκισσα του Σάσεξ.

Βέβαια, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί εάν πρέπει να το αποκαλέσει κάποιος διαμάχη δεδομένου ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κανένα από τα πολλά, πραγματικά πολλά αρνητικά σχόλια που έχει κάνει γι’ αυτήν.

Ο διάσημος παρουσιαστής εμφανίστηκε προχθές στην πρωινή εκπομπή του έτοιμος να ρίξει και πάλι φαρμάκι για την δούκισσα του Σάσεξ, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Τι έκανε αυτή τη φορά; Ουσιαστικά, απέρριψε τα λεγόμενα της Μέγκαν πως είχε αυτοκτονικές τάσεις, λέγοντας: «Λυπάμαι, δεν πιστεύω ούτε μία λέξη από όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ. Δε θα το πίστευα ακόμη κι αν μου διάβαζε ένα δελτίο καιρού».

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους

Όλα ξεκίνησαν πολύ εγκάρδια, όταν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πιρς Μόργκαν άρχισαν να μιλούν για πρώτη φορά το 2015. Όταν ο παρουσιαστής ακολούθησε την ηθοποιό στο Twitter, εκείνη του έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε: «Γεια σας – ευχαριστώ που με ακολουθήσατε. Μεγάλη θαυμάστριά σας».

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το μήνυμα πέρυσι, ο Πιρς Μόργκαν έγραψε: «Σε πιο ευτυχισμένες στιγμές… όταν η Μέγκαν μου έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα… νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι πιθανώς δεν είναι τώρα τόσο μεγάλη θαυμάστριά μου».

https://twitter.com/piersmorgan/status/1217497835488337925?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1217497835488337925%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fpirs-morgkan-misei-megkan-markl-tin-epikrinei

Το ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα και emails τον επόμενο ενάμιση χρόνο και είχαν διάφορες συζητήσεις σχετικά με την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός. Ήρθαν μάλιστα, τόσο κοντά, που η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε προεπισκόπηση των μελλοντικών επεισοδίων για να τα παρακολουθεί ο δημοσιογράφος προτού βγουν στον αέρα, ώστε να τα συζητούν.

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ ήρθε στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2016 για δουλειές και για να παρακολουθήσει την φίλη της Σερένα Γουίλιαμς να παίζει στο Γουίμπλεντον, έστειλε μήνυμα στο Πιρς Μόργκαν για να τον ρωτήσει εάν ήθελε να συναντηθούν. Συγκεκριμένα, έφυγε από το τένις και πήγε κατευθείαν στην παμπ «The Scarsdale Tavern» για να τον συναντήσει.

Τα θερμά λόγια με τα οποία μιλούσε για την Μέγκαν ο Πιρς Μόργκαν στην αρχή

Περιγράφοντας την Μέγκαν Μαρκλ ως μια «παλιά φίλη» στην εκπομπή του το 2017, ο Πιρς Μόργκαν εξήγησε: «Μιλήσαμε για πάνω από 90 λεπτά στην τοπική παμπ πίνοντας dirty Martini. Πιστέψτε με, αυτά τα 90 λεπτά θα τα συζητώ για πολύ καιρό εάν γίνει πριγκίπισσα μας». Αποκάλυψε επίσης, πως πίεζε τον πρίγκιπα Χάρι για να της κάνει πρόταση γάμου. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ όμορφη, είναι πολύ έξυπνη, είναι 35 ετών, είναι διαζευγμένη, ο μπαμπάς της είναι λευκός, η μητέρα της μαύρη και είχε κάποια προβλήματα με αυτό, μεγαλώνοντας» είχε δηλώσει τότε ο Πιρς Μόργκαν. «Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, πολύ κατάλληλη για τον Χάρι και διαφορετική, μιγάδα, ηθοποιός».

Μετά την συνάντηση με τον Πιρς, όπως πιστεύει ο ίδιος, η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στο ιδιωτικό κλαμπ όπου και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι. Σε αυτό το σημείο, ο Πιρς ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν έγινε «κρύα» απέναντί του και πως ήταν η τελευταία φορά που της μίλησε. Εξηγώντας είπε: «Γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι σε δείπνο εκείνο το βράδυ, πήγε σε ένα σόλο ραντεβού μαζί του το επόμενο βράδυ και δεν ξανάκουσα από αυτήν. Ούτε μία λέξη».

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο ο Πιρς Μόργκαν φαίνεται να βρήκε και την αστεία πλευρά της κατάστασης και εξακολουθούσε να στηρίζει το ζευγάρι. «Το επόμενο πράγμα από όσο γνωρίζω: σιωπή. Κατηγορώ τον Χάρι. Δεν μπορώ πλέον να δω τα νέα επεισόδια του Suits» αστειεύτηκε τότε.

Όταν η είδηση του αρραβώνα τους ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2017, ο Πιρς Μόργκαν ήταν ένας από τους πρώτους που τους συνεχάρη. Αστειευόμενος για την χαμένη φιλία του με την Μέγκαν Μαρκλ, έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια. Χάρι διάλεξες μια πολύ καλή γυναίκα (αν και η σχέση σας κατέστρεψε την όμορφη φιλία μου με την απίστευτη Μέγκαν Μαρκλ)».

xarry megan 2


«Είχε φτάσει σε ένα ανώτερο μέρος και δεν υπήρχε χώρος για ανθρώπους σαν εμάς»

Τα προβλήματα μεταξύ Μέγκαν Μαρκλ και Πιρς Μόργκαν άρχισαν αργότερα, ειδικά μετά την είδηση πως ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έκανε εγχείρηση καρδιάς με τον παρουσιαστή να την κατηγορεί πως δεν πήγε να τον επισκεφθεί, παρά «έμεινε στο Λονδίνο για να διαλέξει από κοντά το τραγούδι που θα έπαιζε ο Έλτον Τζον στο πάρτι της». Συνέχισε επικρίνοντάς την για το γεγονός ότι αρνούνταν να δει την οικογένειά της, λέγοντας: «Είδαμε τώρα δεκάδες άλλα άτομα να λένε ότι και αυτά έχουν μπει στην κατάψυξη. Έχει φτάσει σε ένα ανώτερο μέρος τώρα και δεν υπήρχε χώρος για ανθρώπους σαν εμάς» είχε πει τότε ο Μόργκαν σύμφωνα με την Metro. «Είναι διατεθειμμένη να κόψει πολλούς ανθρώπους γύρω της. Το έκανε στον πρώην σύζυγό της, το έκανε σχεδόν σε όλη την οικογένειά της».

Ο Πρις Μόργκαν φάνηκε μάλιστα να πληγώνεται ιδιαίτερα από αυτή την κίνηση, επειδή ίσως στο μυαλό του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Wrap, ίσως ήταν υπεύθυνος για την γνωριμία της με τον μέλλοντα σύζυγό της. Σε μια συνέντευξη το 2018 στην εκπομπή «The Late Late Show», ο Πιρς Μόργκαν διηγήθηκε ξανά τις αναμνήσεις του από την Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλώντας την «κοινωνική ορειβάτης».

«Το μόνο που θέλει είναι να μαζέψει λεφτά από όπου μπορεί»

Ο Πιρς Μόργκαν άρχισε ουσιαστικά να βάζει στο στόχαστρο την Μέγκαν Μαρκλ και την οικογένειά της από το 2018. Τον Μάιο του ίδιου έτους, μόλις 3 ημέρες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ο Μόργκαν αναφέρθηκε στην τελετή ως ένα «τραγικό, αποδιοργανωμένο φιάσκο» καταρρίπτοντας ευθύνες για όλο αυτό στην οικογένειά της.

Αν και ήταν, υποτίθεται, με την πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ, ο Πιρς Μόργκαν περιέγραψε την οικογένειά της ως «ένα σωρό αποκρουστικά ανδρείκελα των Καρντάσιαν που εκμεταλλεύονται την σχέση της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι για να βγάλουν λεφτά και να απορροφήσουν όση περισσότερη φήμη γίνεται». Συνέχισε να πιστεύει πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επωμίστηκαν την ευθύνη, μη προσκαλώντας την οικογένειά της.

Μια αγαπημένη συνήθεια του Πιρς Μόργκαν ήταν να συγκρίνει συχνά την Μέγκαν Μαρκλ με μία από τις Καρντάσιαν, όπως έκανε και τον Ιούνιο του 2019, όταν επιχείρησε να συγκρίνει τον τρόπο ζωής της δούκισσας με αυτόν της Κιμ Καρντάσιαν. Μεταξύ των πικρόχολων σχολίων του ήταν: «Και οι δύο χρησιμοποιούν τα social media για να προωθήσουν επιθετικά τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης πανομοιότυπων φωτογραφιών των μωρών τους… Και στις δύο αρέσει να ζουν χωρίς ντροπή τις ζωές τους περιτριγυρισμένες από εντυπωσιακά σπίτια και αυτοκίνητα».

Μία, μάλιστα, από τις στήλες του Πιρς Μόργκαν περιέγραφε τους Σάσεξ ως «εγωιστές, wannabes Καρντάσιαν» αφότου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ σε κάποια άλλη στήλη αποκάλεσε το ζευγάρι ως «οι πιο κουφοί στον κόσμο, υποκριτές, ναρκισσιστές, με παραισθήσεις και παθιασμένοι με τον εαυτό τους». Σε άλλο άρθρο - κόλαφος στην Daily Mail, έγραψε: «Ποιοι στο διάολο νομίζουν ότι είναι; Σοβαρά τώρα. Έχω δει κάποιες ντροπιαστικές φιγούρες στην βασιλική οικογένεια στην εποχή μου, αλλά από θέμα καθαρής αλαζονείας, απληστίας και έλλειψης σεβασμού, τίποτα δεν ξεπερνά την συμπεριφορά του ‘δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ’».

«Δείξε λίγη αγάπη»

Τον Ιούλιο του 2018, ο Πιρς Μόργκαν άρχισε να εντατικοποιεί τις επικρίσεις του για την Μέγκαν Μαρκλ, ζητώντας της να επισκευάσει τη σχέση της με τον πατέρα της. «Εάν είσαι πραγματικά ανθρωπιστής, Μέγκαν, δείξε λίγη αγάπη στον πατέρα σου, προτού σπάσει τελείως η καρδιά του» είχε γράψει σε στήλη του στην Daily Mail.

Αυτό φυσικά, ήταν μια στροφή 180 μοιρών για τον Πιρς Μόργκαν, καθώς είχε προηγουμένως αποκαλέσει τον Τόμας Μάρκλ «ανόητο» λίγο πριν τον βασιλικό γάμο και προσθέτοντας πως «κανείς άλλος δεν φταίει, παρά μόνο ο ίδιος για το γεγονός πως έχασε την μεγαλύτερη ημέρα της ζωής της κόρης του».

«Εγώ – εγώ η Μέγκαν»

Η Μέγκαν Μαρκλ έγινε γρήγορα ο σχεδόν καθημερινός στόχος στις στήλες του Πιρς Μόργκαν. Τον Ιούλιο του 2019, ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει ακόμη και το γεγονός πως η δούκισσαα εμφανίστηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue. Όπως έγραψε, κατακεραυνώνοντας για άλλη μία φορά την Μέγκαν Μαρκλ: «Ως ηθοποιός β’ κατηγορίας, πιθανότατα λαχταρούσε σε όλη την ενήλικη ζωή της να γίνει αστέρι της Vogue». Για τον Μόργκαν, η εμφάνιση της Μέγκαν στη Vogue ήταν εγωιστική, με αποτέλεσμα να την αναφέρει ως «Εγώ εγώ, η Μέγκαν».

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο Πιρς Μόργκαν φάνηκε να προσβάλετε ιδιαίτερα όταν η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν παρούσα στην επίσκεψη του τότε Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, χαρακτηρίζοντάς της τότε ως «επαίσχυντη αποτυχία του βασιλικού της καθήκοντος».

Ακόμη κι όταν επέκρινε τον πρίγκιπα Χάρι, ο Πιρς Μόργκαν συχνά έδειχνε την Μέγκαν Μαρκλ ως την ρίζα των προβλημάτων της βασιλικής οικογένειας. Τον Οκτώβριο του 2019, ο παρουασιαστής και δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το όνομά της ως ρήμα, γράφοντας πως ο πρίγκιπας Χάρι «έχει γίνει Μέγκαν» και πως αυτό σημαίνει ότι δεν ασχολείται ευσεβώς με προοδευτικά ζητήματα αφύπνισης, αλλά παίζει το ρόλο του θύματος.

«Απόλυτη ντροπή»

Και τώρα, μετά από χρόνια κριτικής για την Μέγκαν Μαρκλ και της οικογένειάς της, φτάνουμε στο σήμερα. Η συνέντευξη της δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ το βράδυ της Κυριακής, φαίνεται πως χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του Πιρς Μόργκαν καθώς εξαπέλυσε μια σειρά από tweets για το ζευγάρι. Ο Πιρς Μόργκαν ανέφερε πως «οποιοσδήποτε κριτικάρει την Μέγκαν Μαρκλ θεωρείται αυτόματα ρατσιστικός νταής» και αναφέρεται στις ενέργειές της ως «απόλυτη ντροπή».

Μάλιστα, δήλωσε δημοσίως πως δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς της για αυτοκτονικές τάσεις, γεγονός που προκάλεσε άμεση αντίδραση. Εξέδωσε μια ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη το επόμενο πρωί, αλλά το ITV, η ραδιοτηλεοπτική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το «Good Morning Britain», στην οποία ήταν οικοδεσπότης, ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τα σχόλιά του.

Χθες το πρωί, μια συζήτηση για την Μέγκαν Μαρκλ στην εκπομπή έγινε τόσο έντονη, που ο Πιρς Μόργκαν σηκώθηκε και έφυγε. Η έξοδός του ήταν θεαματική, όταν ο συν-οικοδεσπότης του Άλεξ Μπερεσφόρντ, θέλησε να τον επικρίνει για τις αδυσώπητες κριτικές του στην Μέγκαν Μαρκλ.

«Κατανοώ ότι δεν σου αρέσει η Μέγκαν Μαρκλ – το έχεις καταστήσει σαφές πολλές φορές σε αυτή την εκπομπή. Και καταλαβαίνω ότι είχες μια προσωπική σχέση με την Μέγκαν ή είχατε και εκείνη σε ξέκοψε» είπε ο Μπέρεσφορντ. «Έχει το δικαίωμα να σε κόψει αν θέλει. Είπε τίποτα για σένα από τότε. Δε νομίζω, αλλά εσύ συνεχίζει να την επικρίνεις».

Ο Πιρς Μόργκαν τότε, σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας: «Οκ, τελείωσα με αυτό», ενώ ακολούθησε και η παραίτησή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ