Ποια είναι η 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ που είναι έγκυος στο παιδί του Αλ Πατσίνο [Εικόνες]

Ποια είναι η 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ που είναι έγκυος στο παιδί του Αλ Πατσίνο [Εικόνες]

Ο Αλ Πατσίνο σύντομα θα υποδεχτεί το τέταρτο παιδί του, όπως αναφέρουν ειδήσεις από το εξωτερικό. Ο 83χρονος ηθοποιός του «Scarface» περιμένει μωρό με τη σύντροφό του Νουρ Αλφαλάχ, η οποία είναι οκτώ μηνών έγκυος, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο «E! News».

Ο ίδιος πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με την 29χρονη τον Απρίλιο του 2022, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το εστιατόριο Felix στην Καλιφόρνια.

Προηγουμένως, η Νουρ Αλφαλάχ έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ για πάνω από έναν χρόνο μέχρι τον χωρισμό τους το 2018. Το ζευγάρι φημολογείται ότι τα είχε φτιάξει όταν η τότε κοπέλα του Tζάγκερ, Μέλανι Χάμρικ, ήταν έγκυος στο παιδί τους, σύμφωνα με το Page Six. Ο Μικ Τζάγκερ δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα με το οποίο έχει συνδεθεί η Νουρ Αλφαλάχ. Αφού χώρισε με τον τραγουδιστή του «Beast of Burden», φέρεται να έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπεργκρούεν.

Αργότερα εθεάθη με τον Κλιντ Ίστγουντ το 2019, αλλά η Νουρ Αλφαλάχ είχε διευκρινίσει τότε στην Daily Mail, πως δεν υπήρχε «καμία σχέση» μεταξύ τους.

1 zevgari mazi 1

Αναφορικά με τον Πατσίνο, πηγή στο Page Six ανέφερε: «Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους μεγαλύτερους άνδρες, ήταν με τον Μικ Τζάγκερ για ένα διάστημα και μετά έβγαινε με τον Νίκολας Μπέργκρουεν. Είναι με τον Αλ εδώ και αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Η Νουρ Αλφαλάχ γεννήθηκε στο Κουβέιτ και είναι παραγωγός ταινιών. Σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του UCLA και στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας. Έχει εργαστεί ως παραγωγός στην ταινία μικρού μήκους «La Petite Mort» του 2019 και ως εκτελεστικός παραγωγός στην τηλεοπτική ταινία μικρού μήκους «Brosa Nostra» του 2018.

1 zevgari mazi 2

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δημοσιεύει συχνά, ωστόσο κάθε ανάρτησή της προκαλεί αρκετά σχόλια. Η 29χρονη έχει δεχτεί πολλές φορές αρνητικούς χαρακτηρισμούς από κάποιους ακόλουθους, που απορούν γιατί κάνει σχέσεις με μεγαλύτερους άντρες.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει περίπου 28.000 followers κι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, της αρέσει η τέχνη και τα ταξίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

patsino1

 

patsino3

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS