Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα «παπούτσια ΝΔ» που φόρεσε ο Μητσοτάκης στο TikTok
Φωτογραφία: Instagram

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα «παπούτσια ΝΔ» που φόρεσε ο Μητσοτάκης στο TikTok

Τα πρώτα παπούτσια με το έμβλημα της ΝΔ, στο πρότυπο των παπουτσιών του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε χθες με βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο ο πρωθυπουργός λέει «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», ενώ η κάμερα παρουσιάζει τα αθλητικά παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το λογότυπο του κόμματος στο πλάι. Τα παπούτσια είναι, φυσικά, μπλε, ενώ στο πάνω μέρος φέρουν την ελληνική σημαία.

TikTok Μητσοτάκη με τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

Με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος των TikTok του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει επίσης ότι «θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει». Στη συνέχεια το βίντεο συνεχίζει με τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια».

Δείτε το νέο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη:

//www.tiktok.com/@kyriakosmitsotakis_/video/7371887284800605472" class="tiktok-embed" data-video-id="7371887284800605472">
//www.tiktok.com/@kyriakosmitsotakis_?refer=embed" target="_blank" rel="noopener" title="@kyriakosmitsotakis_">@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

Ποιος είναι ο δημιουργός των παππουτσιών της ΝΔ

Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων, στην Αθήνα, τη Ρόδο, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει τρίτο και στο Ντουμπάι. «Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 άνοιξα το πρώτο, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο» είπε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λουλούδης και εξήγησε ότι έχει κυρίως συλλεκτικά παπούτσια τα οποία έχουν μεταπωλητική αξία.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της δημιουργίας των παπουτσιών, είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και συζήτησαν να τα φτιάξουν και να τα πάνε στο Μαξίμου.

Όπως είπε έφτιαξε τρία ζευγάρια, το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι νούμερο 46 και το δεύτερο ο γιος του Κωνσταντίνος, νούμερο 45.

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Γιάννης Λουλούδης έγραψε για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

«Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικά χρόνια, ο Γιάννης Λουλούδης είχε φτιάξει παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ προκαλώντας ωστόσο οργή στο κόμμα. Τα υποδήματα είχαν πάνω τους τον πράσινο ήλιο, ενώ στο εσωτερικό τους αναγραφόταν η φράση «λεφτά υπάρχουν». Στην εξωτερική πλευρά της γλώσσας ο δημιουργός τους είχε γράψει τη λέξη «ΜΠΑΣΟΚ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ