Η πριγκίπισσα Σαρλίν ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο Μονακό τους επόμενους μήνες -Τι είπε

Η πριγκίπισσα Σαρλίν ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο Μονακό τους επόμενους μήνες -Τι είπε

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ασθένεια και την ανάρρωσή της προσέφερε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να αναγκάσει την ανάρρωση να γίνει πιο γρήγορα», και πως αναμένει ότι θα φύγει από τη Νότια Αφρική στα τέλη Οκτωβρίου, μετά από ακόμη μία ιατρική επέμβαση.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Νότιας Αφρικής 702’s και την παρουσιάστρια Μάντι Γουίνερ, η πριγκίπισσα Σαρλίν είπε πως είναι σε «κατάσταση αναμονής». «Αρχικά υποτίθεται ότι θα ήμουν εδώ για 10 έως 12 ημέρες, δυστυχώς, είχα ένα πρόβλημα με τα αυτιά μου και το διαπίστωσα όταν οι γιατροί μου είπαν πως είχα λοίμωξη από την ανύψωση ιγμορείου και μάλιστα αρκετά σοβαρή. Έτσι, χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα. (Σε άλλη της συνέντευξης είχε αναφερθεί στη λοίμωξη , η οποία ξεκίνησε όταν υποβλήθηκε σε ανύψωση ιγμορείου και οστικού μοσχεύματος πριν από το ταξίδι στη γενέτειρά της. Η ανύψωση ιγμορείου είναι μια επέμβαση που συνιστάται από τους οδοντιάτρους εάν χρειάζεται οδοντικό εμφύτευμα, αλλά δεν υπάρχει χώρος στη γνάθο για να μπει).

Θα μείνει στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τουλάχιστον

Προς το παρόν, όπως είπε: «Δεν μπορώ να επιταχύνω τη θεραπεία, οπότε θα μείνω στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου». Και παρόλο που είναι σε «κατάσταση αναμονής» στη γενέτειρά της και πρόκειται να υποβληθεί σε άλλη μία ιατρική επέμβαση, είπε: «Νιώθω υγιής, νιώθω καλά».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έχει «ξεμείνει» μόνος με τα παιδιά του
Η 43χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν έδωσε τη συνέντευξη μέσω Zoom από τη γενέτειρά της, την περιοχή ΚουαΖούλου- Νατάλ. Ανέφερε επίσης, ότι η απουσία της οικογένειάς της – ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος και τα 6χρονα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ – είναι πολύ «σκληρή».

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που πραγματικά έχω μείνει μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά μου» είπε. Αλλά, όπως μοιράστηκε στο Instagram της νωρίτερα αυτό το μήνα, επικοινωνεί και τον «Ζάκι και την Μπέλα» μέσω FaceTime, «τις περισσότερες ημέρες. Και ήρθαν εδώ, ήρθαν στο Νατάλ και θα επιστρέψουν ξανά για να με δουν μετά την επέμβαση».

«Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη»

Την Παρασκευή, πηγές επιβεβαίωσαν στο περιοδικό People, ότι ένα ταξίδι του πρίγκιπα Αλβέρτου – ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο- και των διδύμων τους, εξετάζεται για τα «τέλη Αυγούστου, εάν το επιτρέψει η πολιτική κατάσταση».

Επαναλαμβάνοντας η πριγκίπισσα Σαρλίν, είπε: «Όπως λέω είμαι απλά σε κατάσταση αναμονής. Δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία της θεραπείας μου. Αλλά ναι, είμαι πολύ λυπημένη που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη».

Η πριγκίπισσα Σαρλίν αναμένει πως ίσως επιστρέψει στο Μονακό στα τέλη Οκτωβρίου

Πώς περνά το χρόνο της στη Νότια Αφρική

Κι όσο η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται στη Νότια Αφρική, ασχολείται με το έργο του ιδρύματός της και προσωπικά με τη διατήρηση των ρινόκερων. Όπως είπε στην ραδιοφωνική παραγωγό, «ο ρινόκερος απειλείται με εξαφάνιση. Θα ήθελα πολύ τα εγγόνια μου να δουν έναν ρινόκερο μια μέρα. Αλλά εάν δεν ενωθούμε και δεν κάνουμε κάτι τώρα παγκοσμίως, δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία».

Τι άλλο κάνει στον άπλετο ελεύθερο χρόνο της; Παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στηρίζει τους αθλητές της χώρας της. «Χαιρετίζω πραγματικά τους αθλητές» είπε «που ανέλαβαν πολύ μεγάλο κίνδυνο να βρεθούν στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δεν είναι εύκολο για τους γονείς, δεν είναι εύκολο για τους αθλητές. Ως πρώην Ολυμπιονίκης, δεν νομίζω ότι θα είχα πάρει το ρίσκο να πάω τόσο μακριά. Η αποφασιστικότητα και η θυσία που έχουν κάνει αυτοί οι αθλητές, είναι οι ήρωές μου. Τα συγχαρητήριά μου στους γονείς που παρακολουθούν τα παιδιά τους να ανταγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μετάλλιο. Για μένα όλοι τους έχουν πάρει χρυσά μετάλλια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS