Πρώην σύντροφος Ελληνίδας influencer καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της

Πρώην σύντροφος Ελληνίδας influencer καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.


Ένας 29χρονος έκατσε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Σίσσυς Ζουρνατζή.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του τις τελευταίες ημέρες του 2018.

Ο 29χρονος αντιμετώπισε τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η influencer, καταθέτοντας για το περιστατικό, ενώ στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Μιλώντας στο δικαστήριο η άτυχη γυναίκα περιέγραψε πως είχε υποστεί βία και στο παρελθόν από τον κατηγορούμενο ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ένας άγριος ξυλοδαρμός στην εκπνοή του 2018 σήμανε και το τέλος της σχέσης. Στη συνέχεια είπε ότι άργησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν το έκανε μερικές ημέρες μετά διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως ποτέ δεν θα τη χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούνταν η μάρτυρας.

Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα.

Το θέμα είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε μοιραστεί την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον πρώην σύντροφό της να απαντά δημόσια ισχυριζόμενος ότι όσα λέει είναι ψευδή. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε, ασκήθηκε σε βάρος του 29χρονου ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο συνήγορος της Σίσσυς Ζουρνατζή, Γιώργος Τζήκας, μιλώντας στο voria.gr, σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η εντολέας του αισθάνονται δικαιωμένοι από την απόφαση, καθώς η νεαρή γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της από το πρώην σύντροφό της πριν δημιουργηθεί στη χώρα το πλαίσιο του #Metoo.

Η ίδια, μετά το άκουσμα της απόφασης σημείωσε πως ελπίζει αυτή η εξέλιξη να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που έχουν μία αντίστοιχη εμπειρία, ώστε να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό και να μη φοβούνται να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ