Η πρώτη ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

Η πρώτη ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό της με τον Χατζηγιάννη

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί ήδη από το Σαββατοκύριακο. Το ζευγάρι χώρισε.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» ήταν τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso για τον χωρισμό τους.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας όμως την αγάπη και το σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Δεν υπήρξε άλλωστε κάτι συγκεκριμένο που να έφερε την απόφαση για το χωρισμό πέρα από τη φθορά και την τριβή που φέρνει σε μια σχέση το πέρασμα του χρόνου.

Αυτή την περίοδο Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνουν ξεχωριστά διακοπές, ο παρουσιάστρια βρίσκεται στη Σαμοθράκη μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο πανέμορφο νησί. «Σαν τη φύση δεν έχει!», έγραψε στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS