Αντώνης Ρέμος: Τραγούδησε ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή που θα είναι στο νέο άλμπουμ του
Φωτογραφία: TikTok

Αντώνης Ρέμος: Τραγούδησε ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή που θα είναι στο νέο άλμπουμ του

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής, μοιράστηκε με το κοινό ο Αντώνης Ρέμος, σε μία ιδιαίτερη στιγμή στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου συνθέτη και στιχουργού στο Καλλιμάρμαρο.

Το «Φοβάμαι» είναι μία μπαλάντα σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, η οποία δόθηκε στον Αντώνη Ρέμο από τον γιο του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, ενώ φάνηκε να κερδίζει το κοινό από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Αντώνης Ρέμος: Ενθουσιασμένο το κοινό με το «Φοβάμαι»

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Δευτέρας το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, με το κοινό να ενθουσιάζεται από την πρώτη στιγμή.

@panikrecords Φοβάμαι (Νέο τραγούδι)...#antonisremos #antonisvardis #fovamai #comingsoon #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

 

 

Υπενθυμίζεται ότι Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Βαρδής είχαν συνεργαστεί πολλές φορές σε τραγούδια που εξελίχθηκαν σε διαχρονικές επιτυχίες, με το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records να αναμένεται να πάρει μία θέση ανάμεσα σε αυτές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ