Ρίτα Ορα: H εντυπωσιακή της εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision (Βίντεο)

Ρίτα Ορα: H εντυπωσιακή της εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision (Βίντεο)

Η Ρίτα Όρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και πραγματοποίησε μια εκθαμβωτική εμφάνιση καθώς εμφανίστηκε στο M&S Bank Arena του Λίβερπουλ για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των διαγωνιζόμενων του πρώτου ημιτελικού, η Ρίτα Όρα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, με τον χορό και τη γενικότερη λάμψη της στο stage.

To τραγούδι με τίτλο «Praising you» που ερμήνευσε στη σκηνή της Eurovision η Ρίτα Όρα, ακούστηκε δυνατά πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα και όπως όλα έδειξαν, το κοινό ενθουσιάστηκε.

H Ρίτα Ορα εντυπωσίασε στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

 

Όσο για το σύνολο που επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο κορμάκι με κωνικό μπούστο και ένα εντυπωσιακό σορτς, τα οποία συνδύασε με μπότες με τακούνι. Φόρεσε ένα μαύρο καλσόν, άφησε τα κυματιστά μαλλιά της να πέσουν στους ώμους της και ξεκίνησε τον ξεσηκωτικό χορό της.

Με rock διάθεση, η Ρίτα Όρα περιτριγυριζόταν από 53 χορευτές, 30 από τους οποίους ήταν από το Ινστιτούτο Παραστατικών Τεχνών του Λίβερπουλ.

Στο δυναμικό της performance επί σκηνής, πολλοί βρήκαν ομοιότητες με τα show της Beyonce δεν έλειψαν όμως και οι συγκινητικές στιγμές, όπως η στιγμή που κράτησε το χέρι της 12χρονης χορεύτριας και πρόσφυγα, Sofiia Kladko, η οποία ζει στο Warrington από το 2022, καθώς ξεκίνησαν μαζί το show.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ