Ρωσίδα influencer πλαντάζει στο κλάμα επειδή… κλείνει το Instagram - Δείτε βίντεο

Ρωσίδα influencer πλαντάζει στο κλάμα επειδή… κλείνει το Instagram - Δείτε βίντεο

Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 17η ημέρα στη Ρωσία, υπάρχουν influencers που θρηνούν, επειδή… κλείνει το Instagram.

Σε ανάρτηση που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να κλαίει με λυγμούς καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου να χάσει τον λογαριασμό της στο instagram, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί.

Η ίδια ομολογεί, ότι αυτή είναι η εργασία της και ότι πλέον δεν θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες με εξαιρετικά πιάτα και φαγητά.

 

Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που συνοδεύουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχουν πολλά που κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά, καθώς η συγκεκριμένη δεν κλαίει για τα χιλιάδες θύματα του πολέμου αλλά για τα post που χάνει, ενώ κάποιοι της συστήνουν ειρωνικά να επισκεφθεί τα …McDonald’s.

Σημειώνεται ότι από τα μεσάνυχτα της 14ης Μαρτίου θα είναι πλήρης, ο αποκλεισμός πρόσβασης των Ρώσων χρηστών στο Instagram, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS