Φωτογραφία: Youtube

Σακίρα: Το αστρονομικό ποσό που εισέπραξε από το τραγούδι με τις «σπόντες» στον Πικέ

Περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια έχει βγάλει η Σακίρα, μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα, μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «BZRP Music Sessions #53» και τις «μπηχτές» στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και στη νυν αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.

Το κομμάτι έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η λατίνα τραγουδίστρια «πονάει» ακόμα με τα λάθη του Πικέ, και με κάθε ευκαιρία εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της, απέναντι στον άλλοτε αγαπημένο σύντροφό της. Η νέα επίθεση, στρέφεται στη νεαρή αγαπημένη του πρώην άσου της Μπαρστελόνα, η οποία αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Τα χρήματα που κέρδισε η Σακίρα από το τραγούδι

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η τραγουδίστρια κέρδισε 512.000 δολάρια μόνο από το YouTube, 500.000 από την Amazon, 360.000 από το Spotify και σχεδόν 1.200.00 από την Apple. Περίπου μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του κομματιού, κατάφερε να βγάλει 2.572.000 εκατ. δολάρια.

Ακόμα και ο Πικέ επωφελήθηκε από τη διαδικτυακή επίθεση της Σακίρα, αφού υπέγραψε συμβόλαια με Casio και Renaut, δύο εταιρείες που αναφέρονται στο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS