Σακίρα: Ισπανός δημοσιογράφος απειλεί να βγάλει στο φως της δημοσιότητας την αλήθεια για τις απιστίες του Πικέ

Σακίρα: Ισπανός δημοσιογράφος απειλεί να βγάλει στο φως της δημοσιότητας την αλήθεια για τις απιστίες του Πικέ

«Όλη την αλήθεια» απειλεί να αποκαλύψει ένας Ισπανός δημοσιογράφος για τη σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα.

Ειδικότερα, αφού έβγαλε στο φως της δημοσιότητας την προηγούμενη σχέση της τραγουδίστριας με τον Ραφαέλ Ναδάλ, λίγο πριν γνωρίσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία προειδοποιεί πως τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως πολλές λεπτομέρειες για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησε στον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού.


«Αυτήν την εβδομάδα θα βγουν στο φως πολλά πράγματα, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ζεράρ. Θα βγάλω στη δημοσιότητα δύο απιστίες του. Μία από το 2016, αλλά και αυτή με την Κλάρα Τσία Μαρτί. Είναι τρομερό το πώς απάτησε τη Σακίρα. Είναι αηδιαστικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόρντι Μάρτιν.

Αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο της απιστίας του ποδοσφαιριστή, ο δημοσιογράφος πήρε το μέρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας με μία δημόσια δήλωσή του.

«Προς όλους τους θαυμαστές της Σακίρα. Ήμουν πάντα δίπλα της. Έχω ενημερώσει και την ομάδα της και τα στενά μέλη της οικογένειάς της. Χθες της έδωσα όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τζόρντι Μάρτιν, το ειδύλλιο του Ζεράρ Πικέ με την 23χρονη σύντροφό του είχε ξεκινήσει πολύ πριν χωρίσει με τη Σακίρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS