Σάλμα Χάγιεκ: Ποζάρει με μαγιό στην αιώρα - Έφερε το καλοκαίρι μες τον χειμώνα [Εικόνα]

Σάλμα Χάγιεκ: Ποζάρει με μαγιό στην αιώρα - Έφερε το καλοκαίρι μες τον χειμώνα [Εικόνα]

Η χυμώδης κορμάρα της Σάλμα Χάγιετ ποζάρει μες την καρδιά του χειμώνα με μαγιό στην αιώρα της και προκαλεί ρίγη θαυμασμού στους φίλους της.


Μπορεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας οι θερμοκρασίες συνεχώς να πέφτουν και τα σύννεφα να μην εγκαταλείπουν τον ουρανό, σε άλλα μέρη όμως ο ήλιος είναι κυρίαρχος και αυτό εκμεταλλεύτηκε η Salma Hayek.

Την περασμένη Δευτέρα η γνωστή ηθοποιός, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, προωθώντας τις νέες ταινίες που συμμετέχει, έκανε μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση, η οποία τη δείχνει να χαλαρώνει στην αιώρα της.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram: «Τίποτα πιο χαλαρωτικό από έναν υπνάκο έπειτα από τις συνεχείς εκστρατείες προώθησης δύο ταινιών».

Η φωτογραφία τη δείχνει ξαπλωμένη σε μία λευκή αιώρα κάτω από το ζεστό ήλιο μέσα σε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και χρώμα που θεωρείται πολύ της μόδας..

Σχεδόν το ένα εκατομμύριο από τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της αντέδρασαν στην ανάρτηση, με τους περισσότερους να σημειώνουν πως, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, η ηθοποιός είναι υπέροχη.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ