Σάνα Μαρίν: Παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά τα σκάνδαλα με τα πάρτι

Σάνα Μαρίν: Παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά τα σκάνδαλα με τα πάρτι

Λίγους μήνες μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα ξέφρενα πάρτι και τον χορό με έναν άλλο άνδρα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και μετά την ήττα της στις εκλογές, η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν ανακοίνωσε χθες ότι παίρνει διαζύγιο από τον επί 19 χρόνια σύντροφό της Μάρκους Ράικονεν.

Φαίνεται πως το βίντεο από ένα άλλο πάρτι τον περασμένο Αύγουστο, όπου εμφανιζόταν να χορεύει τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλαμπ Klubi, έχοντας τα χέρια της γύρω από τη μέση του διάσημου στη Φινλανδία τραγουδιστή Ολάβι Ουουσιβίρτα έριξε βαριά σκιά στη σχέση της με τον συνομήλικό της, πρώην ποδοσφαιριστή, Ραϊκόνεν, με τον οποίο ήταν μαζί από την ηλικία των 18 ετών.

Η Μαρίν, που επισημοποίησε με γάμο σε στενό κύκλο πριν από τρία καλοκαίρια, τον δεσμό της με τον Ραϊκόνεν, απέκτησε μαζί του μια κόρη, ηλικίας πέντε ετών σήμερα, την Έμμα Αμάλια Μαρίν.

Ωστόσο, χθες το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος της κοινής τους πορείας.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που περάσαμε μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλο και γονείς που θα δείχνουμε αγάπη.

Θα συνεχίσουμε να περνάμε χρόνο μαζί ως οικογένεια και μεταξύ μας. Ευχόμαστε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η συμμετοχή της Σάνα Μαρίν σε πάρτι

Η Μαρίν υποχρεώθηκε να υπερασπιστεί την εργασιακή ηθική της τον περασμένο Αύγουστο, μετά τη διαρροή βίντεο που την έδειχναν να «παρτάρει» ξέφρενα με τον 39χρονο Ουουσιβίρτα, ξαφνιάζοντας τους παρισταμένους, ένας εκ των οποίων σχολίασε ότι η πρωθυπουργός «δεν έδινε την εντύπωση παντρεμένης γυναίκας».

Στις εικόνες ο τραγουδιστής φάνηκε να έχει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Μαρίν και κάποια στιγμή να τη φιλάει.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν πει τότε ότι η Μαρίν είχε χορέψει με άλλους δύο άνδρες με παρόμοιο τρόπο και κάθισε στα πόδια άλλων δύο στη διάρκεια της βραδιάς.

Ο σάλος που προκλήθηκε ώθησε τον Ουουσιβίρτα – διαζευγμένο από το 2021 – να διαψεύσει ότι είχε δεσμό με την Μαρίν, σημειώνοντας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με το χέρι στην καρδιά το μόνω που μπορώ να πω είναι ότι είμιαστε φίλοι και δεν συνέβη τίποτε ανάρμοστο».

Το τεστ ναρκωτικών

Άλλα βίντεο που διέρρευσαν έδειχναν την Μαρίν να χορεύει προκλητικά και με την 33χρονη influencer Σαμπίνα Σάρκα, με τα χέρια τους τυλιγμένα η μία γύρω από την άλλη.

Σε άλλες εικόνες από τη νύχτα εκείνη, η Μαρίν διακρίνεται να χορεύει με διάσημους φίλους, προτού πάνε σε κλαμπ. Κάποια στιγμή ακούστηκε κάποιος να χρησιμοποιεί έκφραση στη φινλανδική αργκό που παραπέμπει σε ναρκωτικά και λόγω του ντόρου που προκλήθηκε και κατ’ απαίτηση βουλευτή του Κεντρώου Κόμματος, κυβερνητικού εταίρου της πρωθυπουργού, προκειμένου να αρθούν οι αμφιβολίες η Μαρίν υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών, που βγήκε καθαρό.

«Έχω κι εγώ ανάγκη από χαρά, διασκέδαση, φως μέσα στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε. Έστω κι αν αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία προσωπικά δεν ήθελα ούτε εγώ να δω, αλλά ούτε κι εσείς. Είμαι ένα ανθρώπινο πλάσμα. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση, εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών» είχε δηλώσει τότε με δάκρυα στα μάτια.

Το ιδιωτικό πάρτι

Τον αμέσως προηγούμενο μήνα, το Ιούλιο του 2022 σάλο είχε προκαλέσει μια φωτογραφία από ιδιωτικό πάρτι της Μαρίν στην επίσημη πρωθυπουργική της κατοικία.

Το στιγμιότυπο, που έκανε τον γύρο των social media, έδειχνε δύο γυναίκες influencers με καλυμμένα τα γυμνά στήθη τους με μια πινακίδα που ανέγραφε «Φινλανδία» να φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα. «Θεωρώ ότι δεν είναι αρμόζουσα η φωτογραφία και ζητώ συγνώμη γι’ αυτή. Δεν έπρεπε να είχαν τραβηχτεί τέτοιες φωτογραφίες, αλλά κατά τα άλλα δεν συνέβη κάτι υπερβολικό στη συνάθροιση», απολογήθηκε τότε η Μαρίν.

H «topless» φωτογράφιση της Μαρίν

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σάνα Μαρίν βρέθηκε στο σταυρόνημα αρνητικής δημοσιότητας.

Τον Οκτώβριο του 2020 μια φωτογραφία της είχε προκαλέσει επίσης αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με ορισμένους να την τρολάρουν, επειδή πόζαρε στο φακό του περιοδικού μόδας Trendi φορώντας ένα σκούρο μπλέιζερ με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς μπλούζα από μέσα και άλλους να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 υποχρεώθηκε και πάλι να ζητήσει συγνώμη επειδή διασκέδαζε μέχρι τις 04:00 τα χαράματα στο κλαμπ Butchers αφού είχε έλθει προηγουμένως σε επαφή με κρούσμα της Covid-19. H ίδια υποστήριξε ότι είχε αφήσει στο γραφείο της το υπηρεσιακό κινητό της κι έτσι δεν είδε το μήνυμα που ανέφερε ότι πρέπει να μπει σε καραντίνα για λίγες μέρες.

Η ομοβροντία των αρνητικών σχολίων από πολιτικούς της αντιπάλους και δημοσιογράφους δεν κατάφερε να διαβρώσει τη δημοτικότητά της στις τάξεις των νέων, που τη θεωρούν παράδειγμα προοδευτικών millenials ηγετών.

Η πολιτική σταδιοδρομία της απερχόμενης πρωθυπουργού της Φινλανδίας

Η Μαρίν, που μεγάλωσε σε οικογένεια δύο γυναικών, πέρασε τα εφηβικά της χρόνια εργαζόμενη σε αρτοποιείο. Το 2012 εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε και δύο χρόνια αργότερα δεύτερη αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, με το οποίο εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Πιρκανμάα το 2015.

Μετά την ανάρρησή της στην προεδρία του κόμματος, έγινε η νεώτερη πρωθυπουργός του κόσμου, αλλά ηττήθηκε στις εκλογές του Απριλίου. Η Μαρίν ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την πρόθεσή της να παραιτηθεί από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών στο συνέδριο του κόμματος το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ θα παραμείνει υπηρεσιακή πρωθυπουργός μέχρι να σχηματιστεί και να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS