ΖΩΗ

Σάντρα Βουτσά: Γιατί χαρακτηρίζει θρασύδειλη τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά [βίντεο]

Ενας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Ο αξέχαστος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ με την οποία χώρισαν έξι χρόνια αργότερα.

Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Σάντρα. Και οι δύο τους έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2020, με λίγους μήνες διαφορά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Σάντρα Βουτσά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την απώλεια των γονιών της ενώ αναφέρθηκε στη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου, την οποία χαρακτήρισε θρασύδειλη, αλλά και στην Αλίκη Κατσαβού.

«Ο πατέρας μου αγαπούσε πάρα πολύ την τέχνη. Αγόραζε πίνακες και όπως έλεγε ήταν μία επένδυση για τα τρία του κορίτσια. Μας έλεγε: «Όταν θα φύγω από τη ζωή θα μοιραστούν σε εσάς με κλήρωση». Όταν έλεγε αυτά ο πατέρας μου δεν υπήρχε ο Φοίβος, γι’ αυτό έλεγε για τις τρεις του κόρες. Εννοείται πως πλέον είναι δια του τέσσερα. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου είχε πάρει αυτούς τους πίνακες μέχρι τη στιγμή που θα γινόταν αυτή η κλήρωση, αλλά τώρα δεν τους δίνει και λέει πως είναι δικοί της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου αλλάξανε τα δεδομένα και η Θεανώ λέει πως είναι δικοί της και δεν τους δίνει. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή», είπε η Σάντρα Βουτσά στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στην εκπομπή μίλησε επίσης η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της ανιψιάς της.

«Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα, έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα. Ο αδερφός μου μού ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της. Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε. Τα κράτησε η Θεανώ».

«Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου»
Με πολύ τρυφερά λόγια αναφέρθηκε στην Αλίκη Κατσαβού, η οποία ήταν και η τελευταία σύντροφος του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Σάντρα.

«Το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα δεν το έχουμε λύσει ακόμα. Όμως θα πω κάτι: τη σύνταξη στην Ελλάδα δεν την παίρνεις αμέσως. Εκ των πραγμάτων, πέρασε πολύς καιρός μέχρι η Αλίκη να καταφέρει πολύ πρόσφατα να πάρει τη σύνταξη. Επίσης, δεν της είχε αφήσει καμία περιουσία τεράστια από πίσω και αυτό αποδεικνύει, όπως έχω ξαναπεί, πως η Αλίκη δεν ήταν με τον πατέρα μου για τα λεφτά του τα ατελείωτα» είπε η Σάντρα Βουτσά, συμπληρώνοντας: «Επίσης να πω ότι κάποια στιγμή έκανα μια αναφορά στα έργα τέχνης, επειδή έβλεπα ότι κάτι συμβαίνει στην ατμόσφαια. Αμέσως μόλις μετά βγήκαν να πουν ότι η Αλίκη κάνει κάτι… Καμία σχέση! Δεν υπήρχε καμία περίπτωση αν αυτά τα πράγματα ήταν στα χέρια της Αλίκης πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Έχει αποδείξει η Αλίκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως τον πατέρα μου τον σεβόταν και ήταν μαζί του επειδή τον αγαπούσε πάρα πολύ και τον θαύμαζε. Ούτε ζούσαν μέσα στα πλούτη, ούτε την έκανε πρωταγωνίστρια. […] Η Αλίκη μάλιστα είχε δύο θιάσους παιδικούς, πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον πατέρα μου», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ, με την οποία απέκτησαν, όπως προαναφέραμε τη Σάντρα (1972).

Ο δεύτερος γάμος του Κώστα Βουτσά ήταν με τη Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε την κόρη του τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979).

Τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά ήταν η Ευη Καραγιάννη, η οποία είχε από άλλο γάμο γιο τον Ανθιμο Ανανιάδη και έτσι ξεκίνησε και η σχέση του νεαρού ηθοποιού με τον Κώστα Βουτσά.

Τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά υπήρξε η Αλίκη Κατσαβού, με την οποία παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Δείτε όσα είπε η κόρη του Κώστα Βουτσά:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS