Καταιγιστική Σάρον Στόουν κατά Τραμπ: «Μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο» -Η αδερφή της δίνει μάχη με το κορωνοϊό

Καταιγιστική Σάρον Στόουν κατά Τραμπ: «Μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο» -Η αδερφή της δίνει μάχη με το κορωνοϊό

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σάρον Στόουν κάνει μια εξομολόγηση από καρδιάς για την περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί η οικογένειά της εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» αποκαλύπτει πως έχασε τη γιαγιά της από τον κορωνοϊό, όπως και τη νονά της, ενώ η αδερφή της, η οποία πάσχει από ερυθηματώδη λύκο νοσηλεύεται μαζί με τον σύζυγό της και εκείνοι με την ασθένεια Covid-19. Η Σάρον Στόουν υπήρξε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, μαζί με άλλους σελέμπριτι, και συμμετείχε σε εκδήλωση για την προσπάθεια εξεύρεσης εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊού, το συντομότερο δυνατό.



«Λένε πως ο κίνδυνος είναι μικρός και πως μπορεί να μην πεθάνετε και πως όλα θα είναι καλά, αλλά σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από την Covid και η νονά μου πέθανε από την Covid… η αδερφή μου και ο άνδρας της παλεύουν για τη ζωή τους και η αδερφή μου δεν είναι καλά» λέει φανερά καταβεβλημένη η Σάρον Στόουν στο βίντεό της που σε λιγότερο από μία ημέρα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών.

 

 

Η Σάρον Στόουν περιγράφει την κατάσταση στη Μοντάνα όπου ζουν η αδερφή της και ο σύζυγός της. Το ζευγάρι, λέει η ηθοποιός, προσπάθησε να μην μετακινείται, να παραμείνει σπίτι. Όταν διαγνώστηκαν θετικοί δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει στο σπίτι. «Δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει όσο έμεναν σπίτι μόνοι γιατί καμιά νοσοκόμα δεν μπορούσε να τους επισκεφτεί, γιατί δεν μπορούσαν (εκείνες) να εξεταστούν» λέει χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν.

 

Η Σάρον Στόουν αποτυπώνει την κατάσταση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η αδερφή της
Κλείνοντας, η Σάρον Στόουν εκτιμά πως ο μόνος τρόπος να αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση είναι η ψήφος στις εκλογές. Ενώ διευκρινίζει πως την αλλαγή θα τη φέρει η ψήφος στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. «Παρακαλώ ψηφίστε και σας παρακαλώ ό, τι και να κάνετε μην ψηφίσετε έναν φονιά» λέει κλείνοντας το βίντεο, αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτική η ανάρτηση της Σάρον Στόουν στο Instagram

«Γεια! Θέλω να σας μιλήσω για συμπόνοια και ακεραιότητα ενάντια στην πολιτική και την απληστία. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε, όπως ανάρτησα, πως η αδερφή μου νοσηλεύεται σε ένα δωμάτιο Covid και ότι έχει λύκο και παλεύει για τη ζωή της. Δεν σας είπα πως και ο άνδρας της είναι σε ένα δωμάτιο Covid παλεύοντας για τη δική του ζωή και ότι έμειναν σπίτι όσο περισσότερο μπορούσαν.


Θέλω να σας πω γιατί. Στην Μοντάνα όπου ζουν δεν μπορείς να εξεταστείς, εκτός και αν είσαι συμπτωματικός και στη συνέχεια δεν λαμβάνεις τα αποτελέσματα παρά έπειτα από πέντε μέρες. Επίσης, τα άτομα με τα οποία ήρθαν σε επαφή, όπως η μητέρα μου που είχε δύο καρδιακά επεισόδια, πέντε εμβολές και έναν βηματοδότη τους τελευταίους πέντε μήνες δεν μπορούσε να κάνει τεστ γιατί δεν είχε συμπτώματα παρότι θα μπορούσε να είναι ασυμπτωματική.

Οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο που τους φροντίζουν, δεν μπορούν να εξεταστούν γιατί δεν έχουν τεστ. Αυτές οι νοσοκόμες ρισκάρουν τη ζωή τους και δεν μπορούν να εξεταστούν. Το άγχος, η εξάντληση που λαμβάνει χώρα σε εκείνο το νοσοκομείο έρχεται σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο δικαστήριο όπου άνθρωποι κουβαλούν όπλα και λένε πως είναι δικαίωμά τους να μην φορούν μάσκες.

Αυτή είναι η κατάσταση στη Μοντάνα, όπου ο κυβερνήτης δεν απαντά στις κλήσεις μου, όπου το υπουργείο υγείας που καλώ επανειλημμένα μου το κλείνει. Αυτή είναι η κατάσταση στην χώρα μας, όπου εσείς κινδυνεύετε να πεθάνετε από την Covid. Λένε πως ο κίνδυνος είναι μικρός και πως μπορεί να μην πεθάνετε και πως όλα θα είναι καλά, αλλά σας λέω τι συμβαίνει με την οικογένειά μου. Η γιαγιά μου πέθανε από την Covid και η νονά μου πέθανε από την Covid… η αδερφή μου και ο άνδρας της παλεύουν για τη ζωή τους και η αδερφή μου δεν είναι καλά.

Δεν μπορούσαν να τους δώσουν ρεμδεσιβίρη πριν νοσηλευτούν στο νοσοκομείο γιατί αυτός είναι ο νόμος εκεί. Δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει όσο έμεναν σπίτι μόνοι γιατί καμιά νοσοκόμα δεν μπορούσε να τους επισκεφτεί γιατί δεν μπορούσαν να εξεταστούν. Όταν λένε πως υπάρχουν τεστ για όλους, λένε ψέματα. Όταν λένε πως υπάρχουν τεστ ακόμη και για τις νοσοκόμες στα νοσοκομεία, λένε ψέματα.

Ο κόσμος πεθαίνει και παλεύει για τη ζωή του γιατί δεν υπάρχει τίποτα παρά ψέματα και επειδή οι υπεύθυνοι στην Πολιτεία, στο υπουργείο Υγείας είναι τόσο συγκλονισμένοι που δεν απαντούν στις κλήσεις.

Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το μόνο που θα το αλλάξει αυτό είναι να ψηφίσετε. Και αν ψηφίσετε για τον Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Και ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι πως με γυναίκες στην εξουσία θα παλέψουμε για τις οικογένειές μας. Θα πολεμήσουμε ώστε να ζήσουν οι άνθρωποι και θα πολεμήσουμε ώστε να εξεταστούν.

Οι μόνες χώρες που πηγαίνουν καλά με την Covid είναι εκείνες που έχουν γυναίκες στην ηγεσία. Παρακαλώ ψηφίστε και σας παρακαλώ ό, τι και να κάνετε μην ψηφίσετε για έναν φονιά. Ευχαριστώ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ