Σάσα Μπάστα: Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα δύο μήνες μετά - «Δεν με ενημέρωσαν ούτε για την κηδεία του»

Σάσα Μπάστα: Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα δύο μήνες μετά - «Δεν με ενημέρωσαν ούτε για την κηδεία του»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της.


Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σάσα Μπάστα, η οποία φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της, τον οποίο έμαθε δύο μήνες μετά, όταν της τηλεφώνησαν για να της ζητήσουν χρήματα για τα διαδικαστικά.

«Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος -δεν το έμαθε ποτέ. Το έμαθα μετά από δύο μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά» είπε η Σάσα Μπάστα.

«Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ok, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», πρόσθεσε συγκινημένη η Σάσα Μπάστα, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ