Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος του Πούτιν: Διδάχθηκα τεχνικές σεξ για να αποπλανώ και να μαθαίνω πληροφορίες
Η 37χρονη Aliia Roza, γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και λέει ότι εκπαιδεύτηκε για να γίνει μυστική πράκτορας / Φωτογραφία: aliiaroza

Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος του Πούτιν: Διδάχθηκα τεχνικές σεξ για να αποπλανώ και να μαθαίνω πληροφορίες

Μια Ρωσίδα επικεφαλής πρακτορείου δημοσίων σχέσεων, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν κατάσκοπος για το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν, διηγήθηκε πώς διδάχθηκε «τεχνικές του σεξ» για να φέρει εις πέρας τη δουλειά της.

Η Aliia Roza, 37 ετών, γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και λέει ότι εκπαιδεύτηκε για να γίνει μυστική πράκτορας σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Ισχυρίζεται ότι στάλθηκε σε αποστολές στις αρχές της δεκαετίας του '20 για να στοχεύσει συμμορίες ναρκωτικών και διακινητές ανθρώπων, προτού την καταλάβουν και αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα.

Τώρα μιλώντας μετά την εισβολή του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα, η γυναίκα που είναι μητέρα ενός παιδιού, δήλωσε στη Sun: «Όταν ήμουν 18 ετών, με έστειλαν σε μια στρατιωτική ακαδημία όπου σπούδασα όλες τις ειδικές τεχνικές».

«Μας έδειξαν πώς να αποπλανείς, να χειραγωγείς, να πείθεις τους ανθρώπους, πώς να πυροβολείς από διαφορετικούς τύπους όπλων, πώς να κάνεις πολεμικές τέχνες και να είσαι ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο της μάχης. Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου περιβάλλοντος».

«Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μάλιστα το όνομά του είναι γραμμένο στο μνημείο στο Στάλινγκραντ. Οπότε είναι μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μια μεγάλη κληρονομιά».

«Σπούδασα εκεί και στη συνέχεια είχα μερικές αποστολές για την προστασία των ανθρώπων και την προστασία της χώρας από τα ναρκωτικά που προμηθεύονταν από το Αφγανιστάν, καθώς και για τη διακοπή της εμπορίας ανθρώπων στη Ρωσία».

Εκπαίδευση για σεξουαλικές τεχνικές

Η Aliia λέει ότι ήταν ανάμεσα σε πολύ λίγες γυναίκες που πέρασαν από εκπαίδευση ως ειδική πράκτορας και τους έδειξαν πώς να χρησιμοποιούν την καλή τους εμφάνιση για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εκπαίδευση περιλάμβανε συγκεκριμένα μαθήματα για το πώς να εκτελεί μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, σύμφωνα με την Aliia.

Η ίδια εξήγησε: «Θα μπορούσα να πω σε κάθε γυναίκα πώς να κάνεις τους άνδρες να σε ερωτευτούν και να σου κάνουν πρόταση γάμου.



«Ίντριγκα. Μυστικό. Μυστήριο. Αλλά πρέπει επίσης να είσαι η καλύτερη στο σεξ. Μας το μάθαιναν αυτό στην ακαδημία. Όχι μόνο μας το έλεγαν, αλλά μας το έδειχναν. Ο τρόπος της αποπλάνησης είναι μια σχεδιασμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνο και χρειάζεται ενέργειες βήμα προς βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική, γιατί πρέπει να είσαι η καλύτερη ερωμένη, αλλιώς πώς θα αποπλανούσες; Ή θα μπορούσες να αποπλανήσεις, αλλά τότε η διαδικασία του σεξ δεν θα ήταν τόσο καλή».

«Τότε ο στόχος σας δεν είναι δικός σας και δεν θα παίρνατε καμία πληροφορία, σωστά; Θα πρέπει να κάνεις αυτό το άτομο όχι απλώς να είναι καλό μαζί σου αλλά και να σε ερωτευτεί για να σου δώσει τις πληροφορίες που θέλεις, γιατί αυτό το άτομο πρέπει να σε εμπιστευτεί.

Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της σχέσης. Το μεγαλύτερο, θα έλεγα ότι είναι πιθανώς το 80% όπου το άτομο αισθάνεται ότι σε εμπιστεύεται μόνο σύμφωνα με αυτή τη σεξουαλική εμπειρία. Αυτό είναι σημαντικό, να είσαι ο καλός εραστής».

Σε μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από αστυνομικό μυθιστόρημα, η Aliia ισχυρίζεται ότι η κύρια -και τελευταία- αποστολή της περιελάμβανε τη διείσδυση σε μια ισχυρή συμμορία ναρκωτικών αποπλανώντας τον αρχηγό της.

Δεν δίνει περισσότερα από το μικρό όνομα του γκάνγκστερ, Βλαντιμίρ, αλλά λέει ότι την ερωτεύτηκε αφού τον έβαλε στο στόχαστρο σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Όταν οι πληροφορίες που συγκέντρωσε οδήγησαν σε αρκετές συλλήψεις, η Aliia ισχυρίζεται ότι αποκαλύφθηκε ως μυστικός πράκτορας από τους φίλους του Βλαντιμίρ, την πήγαν στο δάσος και την χτύπησαν, αφήνοντας μια ουλή πάνω από το δεξί της μάτι.

Λέει όμως ότι ο Βλαντιμίρ της έσωσε τη ζωή εμποδίζοντας τους συντρόφους του να την εκτελέσουν - και το πλήρωσε με τη δική του όταν δολοφονήθηκε λίγους μήνες αργότερα.

Ακολουθώντας την προειδοποίηση του εραστή της ότι έπρεπε να φύγει από τη Ρωσία, λέει ότι πρώτα κατέφυγε στην Τουρκία πριν γυρίσει την Ευρώπη και καταλήξει στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Aliia -που έχει καταγωγή από το Καζακστάν- έδειξε στην εφημερίδα The Sun φωτογραφίες από τις ημέρες της εκπαίδευσής της στη στρατιωτική ακαδημία, αλλά δεν έχει αδιάσειστα στοιχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της ότι ήταν κατάσκοπος.

Παραδέχεται ότι έκτοτε έχει αλλάξει το όνομά της και έχει προχωρήσει από την κατασκοπεία στη διεύθυνση της δικής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων.

Η Aliia ισχυρίζεται ότι αυτή τη στιγμή ζει σε μια έπαυλη 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς με τον τωρινό της φίλο - αλλά δεν μπορούσε να συναντήσει τον δημοσιογράφο εκεί «για λόγους ασφαλείας λόγω της απειλής της Ρωσίας να προβεί σε αντίποινα» εναντίον της.



YN 2022 04 02 19.34.39Η Aliia ζει τώρα στο Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια / Φωτογραφία αρχείου: aliiaroza / Instagram


Τι πιστεύει για τον Πούτιν

Αφού φέρεται να έχει περάσει από παρόμοια εκπαίδευση κατασκόπων με τον πρώην πράκτορα της KGB Βλαντιμίρ Πούτιν, η Aliia πιστεύει ότι καταλαβαίνει τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό του.

Η ίδια εξήγησε: «Για να είσαι ειδικός πράκτορας, πρώτα απ' όλα, πρέπει να μάθεις πώς να ζεις μια διπλή ζωή. Και στη διπλή σου ζωή, πρέπει να είσαι τέλειος expert.

Για παράδειγμα, παρουσιάζεις ότι είσαι δάσκαλος ή ότι είσαι γιατρός - αλλά πρέπει να κάνεις όλους τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είσαι πραγματικά αυτό το άτομο. Δεν είσαι κατάσκοπος, σωστά; Έτσι, σε αυτή την ακαδημία, μας εκπαίδευσαν και μας δίδαξαν πώς να ζούμε αυτή τη διπλή ζωή και πώς να χτίζεις το εμπορικό σου σήμα τόσο ισχυρό, ώστε οι άνθρωποι να σε πιστεύουν 100%».

«Έχετε δει τόσες πολλές φωτογραφίες του κ. Πούτιν να ιππεύει το άλογο ημίγυμνος, να καταδύεται στο βυθό του ωκεανού, να πυροβολεί με διάφορα είδη όπλων και να είναι σαν υπερήρωας, όπου είναι τόσο παρόμοιο με το εμπορικό σήμα του Τζέιμς Μποντ. Κάθε Ρώσος άνδρας θέλει να είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ και θέλει να φοράει καταπληκτικά κοστούμια κατά παραγγελία από το Savile Row και να πίνει Martini και να έχει γύρω του όμορφα κορίτσια και ταυτόχρονα να μπορεί να πετάει με στρατιωτικά τζετ και να πυροβολεί από διαφορετικούς τύπους όπλων».

«Είναι ένα εμπορικό σήμα. Έτσι, ο κ. Πούτιν για πολλά, πολλά χρόνια έχτισε αυτό το ισχυρό εμπορικό σήμα όπου οι άνθρωποι τον λάτρευαν. Και αυτή είναι επίσης μία από τις τεχνικές, του να είσαι ένας σούπερ ειδικός πράκτορας».

Αν και λέει ότι εξακολουθεί να έχει οικογένεια και περιουσία στη Ρωσία, η Aliia θα ήθελε να δει τις ΗΠΑ και την ΕΕ να επιβάλουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία κατά του στρατού του Πούτιν για να τερματιστεί ο πόλεμος.

Η ίδια δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να ενωθούν και να κλείσουν τον ουρανό, πρώτα απ' όλα. Και δεύτερον, να κάνουν εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Όταν ο ρωσικός λαός δεν θα έχει τρόφιμα και καταστήματα, θα εξεγερθεί τελικά. Τώρα φοβούνται τον νόμο όπου όποιος διαμαρτυρηθεί, θα πάει φυλακή για 15 χρόνια. Τόσοι πολλοί Ρώσοι είναι κατά του πολέμου, αλλά απλά φοβούνται να σηκώσουν το ανάστημά τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS