Ο εκνευρισμός του Χρήστου Κιούση με σχόλιο τουιτερά με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου -Τι απάντησε

Ο εκνευρισμός του Χρήστου Κιούση με σχόλιο τουιτερά με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου -Τι απάντησε

Εκνευρίστηκε ο Χρήστος Κιούσης, όπως φάνηκε, με ειρωνικό σχόλιο χρήστη του Twitter με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Κιούσης σχολίασε τον προχθεσινό-αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων (ξεπέρασαν τις 21.000).

Εγραψε χαρακτηριστικά ο Κιούσης στο Twitter: «Οταν έλεγε για το ''τελευταίο μίλι'' μήπως εννοούσε ''το πράσινο μίλι;''. 21.657 #κρούσματα».

Το «τελευταίο μίλι» προφανώς ήταν μια αναφορά σε μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ένα χρόνο πριν, περίπου, όταν στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του για τα τότε μέτρα που μόλις είχαν ληφθεί είχε πει ότι είναι «το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία».

Σχολιαστής του twitter, έγραψε μεταξύ πολλών αλλων που σχολίασαν την εν λόγω ανάρτηση, με μια αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;».

Το σχόλιο αυτό φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Χρήστο Κιούση που απάντησε ως εξής: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».

Τα σχόλια έπεσαν βροχή στη συνέχεια, με πολλούς να το εκλαμβάνουν ως κατάρα και με τον Χρήστο Κιούση να επανέρχεται. «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».

Και πάλι τα σχόλια δεν κόπασαν, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τόσο το άστοχο σχόλιο με τις ΜΕΘ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, αλλά και να επαναλαμβάνουν τα ερωτήματα για το αν γνώριζαν για την άρρωση δράση του Παναγιωτόπουλου. 

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που σόκαρε

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου επηρέασε και τους Ράδιο Αρβύλα, καθώς ήταν ένας από τους τέσσερις της παρέας. Οι τρεις των Ράδιο Αρβύλα στις δύο εκπομπές που βρήκαν on air μετά τις αποκαλύψεις ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό για την εμετική αυτή δράση του Παναγιωτόπουλου ενώ κινήθηκαν και νομικά εναντίον του. Διέκοψαν λίγο νωρίτερα τις εκπομπές τους καθώς το κλίμα ήταν βαρύ.

Οι Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες, ως παρέα των τριών πλέον, στις 10 Ιανουαρίου. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για την επιστροφή τους.

Εντωμεταξύ, η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει πάρει νομικά το δρόμο της, καθώς ο πρώην παρουσιαστής των Αρβύλα βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς όρους και η υπόθεση συνεχίζει πλέον δικαστικά. Μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες τον έχουν μηνύσει για το γεγονός ότι αναρτούσε χωρίς τη συγκατάθεσή τους βίντεό τους με προσωπικές στιγμές στο Διαδίκτυο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS