Ο υπερπροστατευτικός Σιλβέστερ Σταλόνε -Τι έκανε στις κόρες του για να βεβαιωθεί ότι θα ήταν ασφαλείς
Φωτογραφία: Instagram/oficialslystallone

Ο υπερπροστατευτικός Σιλβέστερ Σταλόνε -Τι έκανε στις κόρες του για να βεβαιωθεί ότι θα ήταν ασφαλείς

Υπερπροστατευτικός με τις κόρες του φαίνεται πως είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε, παίρνοντας ακραία μέτρα προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν θα τις πειράξει κανείς.

Σε συνέντευξή του στη New York Post, με αφορμή την προώθηση του δεύτερου κύκλου του οικογενειακού ριάλιτι «The Family Stallone», ο «Σλάι» αποκάλυψε πως έβαλε τις κόρες του να παρακολουθήσουν εκπαίδευση αυτοάμυνας με Νavy Seals πριν μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη, γιατί ήταν πολύ αγχωμένος ο ίδιος.

sylvester 0stallone kores polithrona.jpg

Μιλώντας στη New York Post η κόρη του, Σιστίν, είπε: «Η Σοφία κι εγώ φάγαμε τα μούτρα μας από αυτούς τους τύπους. Ήταν το κάτι άλλο. Ήταν πολύ δύσκολο. Περίπου 6 ώρες τις περνούσαμε σε εκείνα τα δάση». Και συμπλήρωσε: «Δεν εκπλήσσομαι που ο πατέρας μου μας έβαλε να περάσουμε κάτι τέτοιο, επειδή σε όλη μας τη ζωή μεγαλώσαμε κάνοντας μαζί του στρατιωτικού τύπου προπονήσεις αυτοάμυνας».

silvester stalone rialiti oikogeneia.jpg

Το «τρελό» πρωινό που έβαζε τις κόρες του να τρώνε κάθε μέρα

Η Σοφία, η άλλη του κόρη, θυμήθηκε το πρωινό της πρόγραμμα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, το οποίο περιλάμβανε ξύπνημα στις 6 το πρωί για ένα ασυνήθιστο πρωινό. «Ήταν μια αυστηρή ρουτίνα. Κάθε μέρα στις 6 το πρωί μάς έβαζε να τρώμε αυγά με κέτσαπ. Για κάποιον λόγο, αυτός ο συνδυασμός ήταν για να... τονωθούμε» ανέφερε και πρόσθεσε «Αλλά μετά ακολουθούσαν πολλά push-ups, sit-ups», με τη Σιστίν να αστειεύεται λέγοντας: «Έκανε τα τέλεια αγόρια».

silvester stalone oiokgeneia.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ