Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ενδιέφερε ο γάμος - Δεν με ήθελαν στο παρά πέντε

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ενδιέφερε ο γάμος - Δεν με ήθελαν στο παρά πέντε

Μία λαμπρή ηθοποιό που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τους ρόλους της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» της Πέμπτης.

Εξαρχής η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε ότι είναι φοβιτσιάρα και ντροπαλή, ότι της αρέσει να προσέχει την εικόνα της, αλλά δεν έχε εμμονή με αυτή.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει χαράξει τη δική της διαδρομή στην υποκριτική, μία τέχνη που κατάλαβε ότι θα υπηρετήσει από πολύ νωρίς χάρη στους γονείς της».

«Ήξερα πάντα ότι το έχω με την υποκριτική αλλά ήμουν τόσο φοβισμένη που δεν μπορούσα να το εκφράσω, φοβόμουν την απόρριψη και την αποτυχία».

«Ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ότι αυτό είναι συναρπαστικό, η αβεβαιότητα μου φαινόταν συναρπαστική, με έπνιγε η σιγουριά».

Μεγάλος σταθμός στην καριέρα της ήταν αναμφίβολα το «Παρά πέντε».

«Ήταν μία τεράστια έμπνευση αυτός ο ρόλος, όλο το “Παρά πέντε”. Δεν με ήθελαν όμως στη σειρά γιατί νόμιζαν ότι δεν θα μιλάω σε κανέναν και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Εγώ το ήθελα, έκλεισα με λιγότερα λεφτά από άλλη δουλειά γιατί ήθελα να παίξω».

Ο έρωτας την ανανεώνει και όπως αποκάλυψε στο σχολείο υπήρξε κακή μαθήτρια ακριβώς επειδή το μυαλό της ήταν όλο στους έρωτες! Στην πορεία όμως βρήκε ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά της και τα επαγγελματικά της.

«Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε, δεν έχω παράπονα από κανέναν τομέα. Ούτε εργασιομανής είμαι, για πολλά χρόνια τεμπέλιασα στη δουλειά και βρήκα μία ισορροπία στη δουλειά και τη ζωή μου.

«Απέρριψα τον γάμο γιατί δεν με ενδιέφερε, δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο».

Ούτε μητέρα ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει. «Θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη τη ζωή μου πίσω, το καταλαβαίνω από το σκυλί μου. Ένιωσα ότι δεν έχω τα αποθέματα ούτε την όρεξη να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο και ήταν κάτι που ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα» σημείωσε.

Αυτή την περίοδο έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου την εξέπληξε με ένα βίντεο στο οποίο ο καλός της μιλούσε για εκείνη το 2003. Την εξέπληξε όμως και για δεύτερη φορά όταν τον καλωσόρισε στη συντροφιά τους με εκείνον να εξυμνεί τα ταλέντα της ως καλλιτέχνιδα αλλά και το πόσο ταιριάζουν ως σύντροφοι.

«Η Σμαράγδα όπως όλοι οι ηθοποιοί οι ταλαντούχοι περίπου ξέρουμε τι θα κάνουμε στην ηθοποιία. Όταν έκανε μιούζικαλ, ήξερε μέχρι πού μπορεί να το φτάσει. Είναι στο μόνο πράγμα που έχω μείνει άναυδος. Ήταν πιο χορεύτρια από τις χορεύτριες, πιο τραγουδίστρια από τις τραγουδίστριες.

Με την ίδια έννοια ξέρω ότι μπορεί να γράψει σενάριο ή να σκηνοθετήσει κάποια στιγμή θα τη δούμε να το κάνει» είπε αρχικά.

«Τις τριβές από τη δουλειά θα τις έχουμε είτε δουλεύουμε πολλές ώρες μαζί είτε όχι. Με τη Σμαράγδα σχετιστήκαμε σε μία σοβαρή ηλικία που ξέραμε τι θέλουμε από έναν σύντροφο οπότε απαραίτητο συστατικό είναι να ταιριάζεις με τον άλλο, να είσαι συντροφιά και να είσαι φίλος.

Για την απόφαση να δοκιμαστεί και στην παρουσίαση είπε:

«Δεν είναι κάτι που το έχω δουλέψει. Αν νιώσω ότι κάτι μπορώ να κάνω, θα το έκανα. Μου προέκυψε και είπα να το κάνω αλλά το φοβόμουν. Φοβόμουν μήπως δεν το κάνω καλά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS