Σοφία Αλιμπέρτη –Σταμάτης Γαρδέλης: «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία» 40 χρόνια μετά [βίντεο]

Σοφία Αλιμπέρτη –Σταμάτης Γαρδέλης: «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία» 40 χρόνια μετά [βίντεο]

Μία συγκινητική «συνάντηση» στον «αέρα» είχαν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Σταμάτης Γαρδέλης, 40 χρόνια μετά από τότε που εκείνος τής τραγουδούσε «Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία» στην ταινία «Καμικάζι αγάπη μου».

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τής έχει ετοιμάσει μία όμορφη έκπληξη.

Ο παρουσιαστής κάλεσε τηλεφωνικά τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τον οποίο η Σοφία Αλιμπέρτη είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Καμικάζι αγάπη μου» του 1983, από την οποία «έμεινε στην Ιστορία» το τραγούδι που της αφιέρωνε ως «Αλέξης».

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο τρυφερός διάλογος με τον Σταμάτη Γαρδέλη


Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το τηλέφωνο στη Σοφία Αλιμπέρτη, οι δύο παλιοί συμπρωταγωνιστές θυμήθηκαν τα όσα είχαν περάσει μαζί.

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε και λέω όχι, έχουμε χαθεί. Έχω να τον δω από τότε που έκανα την εκπομπή. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Εγώ δεν το αισθάνομαι καθόλου ότι έχουμε χαθεί. Σε έχω πάντα στο μυαλό μου. Το Σοφάκι μου, μού αρέσει πάρα πολύ.

Σ.Α.: Του έλεγα πριν ότι η σχέση μας είναι καρμική. Και να μην μιλάμε καθόλου, δεν γίνεται, είμαστε καρμικά δεμένοι.

Σ.Γ.: Με έχει τρελάνει ο γιος σου. Τι μουσικάρες είναι αυτές; Τι ταλαντούχο παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα; Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Όλη η Ελλάδα το λέει. Με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία;

Σ.Α: Μου το λένε συνέχεια ρε φίλε. Με καταδιώκει ακόμα αυτή η ατάκα. Σταμάτη σε αγαπώ, σε φιλώ.

Σ.Γ.: Και εγώ, να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Σας αγαπώ, είμαι κοντά σας πάντα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ