Σοφία Μπεκατώρου: Η viral αγκαλιά με τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά τη δικαίωση [εικόνα]

Σοφία Μπεκατώρου: Η viral αγκαλιά με τον Σπύρο Μπιμπίλα μετά τη δικαίωση [εικόνα]

Πρόσωπα των ημερών και οι δύο καθώς με τα λόγια και τις πράξεις τους έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να μιλήσουν δημόσια για τη βία και την κακοποίηση που υπέστησαν. Ο λόγος για τη Σοφία Μπεκατώρου και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Από τη μία η Σοφία Μπεκατώρου και η γενναία εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στάθηκε αφορμή για να βρουν πολλοί άνθρωποι το θάρρος να καταγγείλουν τις τραυματικές στιγμές που έχουν βιώσει.


Από την άλλη ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ μα πάνω απ' όλα ως άνθρωπος, βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό των ηθοποιών που έχουν αποφασίσει να μιλήσουν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια σε μία ημερίδα που έγινε την περασμένη Κυριακή και εξέφρασαν την δικαίωση που πήραν με μια αγκαλιά μου έγινε viral.

To στιγμιότυπο της συνάντησης της Σοφίας Μπεκατώρου και του Σπύρου Μπιμπίλα απαθανάτισε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναδημοσιεύει την τρυφερή αγκαλιά με την Ολυμπιονίκη στο προφίλ του στο Instagram.

 

Δείτε τη συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου και του Σπύρου Μπιμπίλα
Η αγκαλιά τους, έστω και με μία μικρή απόσταση λόγω του κορωνοϊού, αποδεικνύει τη δικαίωση που νιώθουν.

https://www.instagram.com/p/CLzxDu5FQc3/?utm_source=ig_embed
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ