Στήριξη Καλυβάτση σε Κανάκη: Εχω την αίσθηση ότι δεν γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν θα το ανεχόταν

Στήριξη Καλυβάτση σε Κανάκη: Εχω την αίσθηση ότι δεν γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν θα το ανεχόταν

Καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αρχικά για το τέλος του από τους ΑΜΑΝ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε: «Όταν έφυγα από την Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα έγιναν διάφορες αλλαγές. Έχω κάνει πράγματα, έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις. Δεν ένιωσα παρατημένος… Ίσως υπήρχε μια δυσκολία με το κανάλι, με το οποίο συνεργαζόμασταν. Αυτό κάποια στιγμή το ένιωσα. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και σημείωσε: «Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει στην ΕΡΤ, όταν ήμασταν. Εκεί στους διαδρόμους. Τίποτα παραπάνω».

Οταν η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε ότι «στο μυαλό κάποιων, επειδή έχεις συνεργαστεί χρόνια με τον Αντώνη Κανάκη, μπορεί να νομίζουν ότι έχεις συνεργαστεί και με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», ο Σωτήρης Καλυβάτσης υπογράμμισε: «Καμία σχέση».

Σωτήρης Καλυβάτσης: Απόλυτη στήριξη στον Αντώνη Κανάκη

Παράλληλα, ο ηθοποιός εξέφρασε και τη στήριξή του στον Αντώνη Κανάκη, καθώς σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σημείωσε:

«Δεν νομίζω ότι οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου φαίνεται κουλό να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά και να λες “Α δείτε τι έκανα χθες και έκανα αναρτήσεις”. Έχω την αίσθηση ότι αυτές οι αναρτήσεις και αυτά που έκανε δεν τα γνώριζαν οι άλλοι. Απ’ όσο ξέρω και τον Αντώνη Κανάκη, δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Από τη στιγμή που δεν εμπλέκονται τα παιδιά, είναι και η μοναδική σατιρική εκπομπή που έχει μείνει στην τηλεόραση» είπε κλείνοντας ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τον πρώην συνεργάτη του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Αντώνης Κανάκης γνωρίστηκαν στο «Κομφούζιο» και έπειτα ξεκίνησαν τους «ΑΜΑΝ», μια εκπομπή η οποία προβλήθηκε για πολλά χρόνια στον ANT1. Στην παρέα τους ήταν και ο Γιάννης Σερβέτας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS