Σωτήρης Κοντιζάς - Ο γιος του ποζάρει σαν διαγωνιζόμενος του Master Chef: «Μάγειρες από κούνια»

Σωτήρης Κοντιζάς - Ο γιος του ποζάρει σαν διαγωνιζόμενος του Master Chef: «Μάγειρες από κούνια»

Ο chef, Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, αφιερωμένη στον μικρό του γιο, ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί τον πατέρα του στο ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα και, σίγουρα, θα είναι φαβορί.

Με ένα αρκετά χιουμοριστικό post λοιπόν ο Σωτήρης Κοντιζάς προανήγγειλε την έναρξη του MasterChef και πιο συγκεκριμένα φωτογράφησε τον γιο του μέσα από το πλατό της εκπομπής προσθέτοντας μια απολαυστική λεζάντα στην ανάρτηση αυτή.

Πέρα από γνωστός, καταξιωμένος σεφ και αγαπητός κριτής του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας χαρούμενος πατέρας. Με τη σύζυγό του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι, ενώ πρόσφατα καλωσόρισαν και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες τους στο Instagram του Σωτήρης Κοντιζάς, αυτή τη φορά όμως με τη δημοσίευσή του ενθουσίασε όσο ποτέ άλλοτε.

Φωτογράφησε τον μικρό γιο του, σαν να ήταν διαγωνιζόμενος του MasterChef και έγραψε στη λεζάντα:

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια»

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ