Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός σύμφωνα με τον δικηγόρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και από το καλοκαίρι που βρίσκεται στη φυλακή, έχει χάσει 25 κιλά.

Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο περπατώντας και χωρίς να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), βρέθηκε στο δικαστήριο την πρώτη ημέρα της δίκης και στη συνέχεια πήγε στην εκπομπή του Open «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» για να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν στη δίκη.

Ο κ. Μπιμπίλας έριξε «φως» και για τι συμβαίνει με την υγεία του κατηγορούμενου ηθοποιού. «Είδαμε τον Πέτρο να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει», είπε αρχικά για να συνεχίσει σχετικά με το πρόβλημα που έχει με την υγεία του: «Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο την πρώτη μέρα της δίκης.

«Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα. Έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού. Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι “ξέρετε εγώ θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα μέχρι να πω τουλάχιστον το παρών”. Εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την πρώτη μέρα της δίκης

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS