Σοβαρό ατύχημα για την Κατερίνα Καινούργιου: Έχω μελανιά στα γόνατα, στη λεκάνη - «Διαλύθηκα»

Σοβαρό ατύχημα για την Κατερίνα Καινούργιου: Έχω μελανιά στα γόνατα, στη λεκάνη - «Διαλύθηκα»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα το ατύχημα που είχε!


Η παρουσιάστρια χθες, 23 Νοεμβρίου μετά την καταρρακτώδη βροχή είχε ένα ατύχημα. Έπεσε και χτύπησε και όπως τόνισε ήταν γεμάτη μελανιές, αλλά το δωδεκάποντο, δωδεκάποντο είπε και η ίδια χαμογελώντας!

«Καλημέρα από το καμαρίνι. Η μέρα ξεκινά πολύ περίεργα. Κοιτάξτε τι έπαθα χθες βράδυ. Δεν καταλαβαίνετε. Έπεσα, γλίστρησα, διαλύθηκα. Όλα λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο video που δημοσίευσε στο Instagram Story της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έδειξε και το πρησμένο από τον τραυματισμό πόδι της, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν καταλαβαίνετε τι έπαθα χθες… ήθελα να βγω στην βροχή και τρώω μία (τούμπα). Πέφτω κάτω με το πρόσωπο, ευτυχώς που δεν χτύπησα το πρόσωπό μου και έχω μελανιά στα γόνατα, στη λεκάνη, αλλά το τακούνι τακούνι σήμερα»!

«Κυρία Μάρα μας έχουν ματιάσει σίγουρα. Χθες ήμουν να πάω για φαγητό με μια φίλη μου. Κραπ έτσι κάτω. Δεν καταλαβαίνετε. Λεκάνη, το πόδι εδώ έχει γίνει τούμπανο», είπε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής της. Η Μάρα Μεϊμαρίδη μάλιστα είχε και εκείνη πριν από μια εβδομάδα μετά από πτώση που είχε με το μηχανάκι της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS