Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «μάλωσε» με τον Παπανώτα για τον Τριανταφυλο: Πώς μπορείς να επικροτείς αυτήν την κοροϊδία; [βίντεο]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «μάλωσε» με τον Παπανώτα για τον Τριανταφυλο: Πώς μπορείς να επικροτείς αυτήν την κοροϊδία; [βίντεο]

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε σήμερα στο στόχαστρο του σχολιασμού στο «Happy Day» κι έφερε την αντιπαράθεση μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δημήτρη Παπανώτα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής «ξεμπροστιάστηκε» από τον Γιώργο Λιανό και πήρε το μέρος των υπόλοιπων παικτών, θεωρώντας λογικό το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου. «Χαίρομαι που τους κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα όλους. Το χειροκροτώ. Κοροιδεύει τον Ατζούν, το κανάλι…» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ξέρω ότι έχεις ένα κόλλημα, να το πω πιο λαϊκά, με τη διαφάνεια, με τους νόμους, με τη συνέπεια, με το περί δικαίου αίσθημα, πώς μπορείς να επικροτείς αυτήν την κοροϊδία που είναι ξεκάθαρη στα μάτια μας, που στο ένα λεπτό κουτσαίνει με το δεξί και με το αριστερό;» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και ο Κώστας Φραγκολιάς διαφώνησε με τον δημοσιογράφο, δείχνοντας έντονα την αντίθεσή του.

Δες το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί με όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS