Οι εξηγήσεις Γονίδη για τη δήλωση για τους βιασμούς που προκάλεσε σάλο -Βέλη κατά της Αντελίνας Βαρθακούρη

Οι εξηγήσεις Γονίδη για τη δήλωση για τους βιασμούς που προκάλεσε σάλο -Βέλη κατά της Αντελίνας Βαρθακούρη

Τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη, κάνοντας λόγο για απομόνωση κάποιων εκ των λεγόμενών του, εκτοξεύει ο Σταμάτης Γονίδης, του οποίου η δήλωση με αφορμή τις καταγγελίες για βιασμούς και παρεχνολήσεις προκάλεσε σάλο.

Ο Σταμάτης Γονίδης στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη είχε πει ότι «όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου», προκαλώντας σάλο.


Σε ανάρτησή του στα social media ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε:

Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ενα μερος μιας ολοκληρης συνέντευξης μου,(δεν το κάνουν μόνο σε εμενα αυτο,)για να αυξήσουν τα νουμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον καθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη.Ενώ υπήρχαν τόσα ομορφα κι ωφέλιμα πραγματα σε αυτη την κουβέντα. Αυτο που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ καποια ασχημα σχόλια.Αυτη ειναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας.Αυτο που με λυπεί ειναι οτι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλια και την αλληλοεκτίμηση που εχω με τον πεθερό της…Δεν σπιλώνεται η δικη μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος ειναι ο Σταματης. Σταματης

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS