Σταύρος Μπαλάσκας: Μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής [Βίντεο]

Σταύρος Μπαλάσκας: Μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής [Βίντεο]

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε και στις δυο εκπομπές, κι έτσι μπέρδεψε τις παρουσιάστριες - Δείτε τα σχετικά βίντεο και με την αντίδραση της Κατερίνα Καινούργιου που την αποκάλεσε Ιωάννα Μαλέσκου.


Ο συνδικαλιστής των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 05/04/2022 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μιλούσε για όσα κατήγγειλαν μητέρα και αδερφή περί ξυλοδαρμού της 33χρονης από άνδρες της ΓΑΔΑ, λόγω κεκτημένης ταχύτητας μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να προσθέτει: «Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά εντάξει, δεν έχω θέματα τέτοια» ανταπάντησε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Alpha.

Μετά την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταύρος Μπαλάσκας βγήκε ζωντανά και στο «Love it» με την ΙΙωάννα Μαλέσκου, αλλά δεν την αποκάλεσε Καινούργιου, γιατί το πάθημα έγινε μάθημα.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ