Σταύρος Ξαρχάκος: Πώς έστησε την αυτοσχέδια ορχήστρα από νεαρούς σε ταβερνάκι της Σύρου [βίντεο]

Σταύρος Ξαρχάκος: Πώς έστησε την αυτοσχέδια ορχήστρα από νεαρούς σε ταβερνάκι της Σύρου [βίντεο]

Όμορφες σκηνές στήνοντας στην κυριολεξία μια ορχήστρα από νεαρούς με μπουζούκια και κιθάρες στη... μέση του δρόμου χάρισε ο Σταύρος Ξαρχάκος στη Σύρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μέσα σε λίγη ώρα συγκέντρωσε τους νεαρούς σε ένα ταβερνάκι του νησιού, προτού τους διευθύνει. Στιγμές αργότερα τα μπουζούκια και οι κιθάρες ξεκίνησαν να παίζουν από την καθοδήγησή του και η «Φραγκοσυριανή» του μεγάλου Μάρκου Βαμβακάρη συγκίνησε όσους βρέθηκαν στο σημείο, αντικρίζοντας τα νέα παιδιά να συνεχίζουν την παράδοση. 

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο έγινε viral λόγω του πάθους που διακρίνει τον Σταύρο Ξαρχάκο για την μουσική. Σημειώνεται ότι ο ίδιος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ερμούπολη της Σύρου για να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

Μετά την τελετή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, ο Σταύρος Ξαρχάκος βρέθηκε στο ταβερνάκι στον Φοίνικα της Σύρου για να δειπνήσει, ωστόσο η μουσική τον ακολουθεί παντού, αφού κατέληξε να διευθύνει μία παιδική κομπανία που έπαιζε μπουζούκι, κιθάρα και αρμόνιο αλλά και μια ακόμα παρέα μουσικών.

Δείτε τα βίντεο που ανήρτησε ο Σταύρος Ξαρχάκος προτού διευθύνει τους νεαρούς σε ταβέρνα της Σύρου:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS