Στέφανος Ντούσκος: Αυτό είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά [εικόνες]

Στέφανος Ντούσκος: Αυτό είναι το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά [εικόνες]

Περήφανους όλους τους Ελληνες έκανε πριν λίγες ημέρες ο Στέφανος Ντούσκος με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο μονό σκιφ ανδρών.

Ο μόλις 24 χρονών κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και φοιτητής Ιατρικής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και συγκινημένος άκουσε τον εθνικό ύμνο, έχοντας φυσικά την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς του, αλλά και της συντρόφου του Ευαγγελίας Αναστασιάδου.

Η 18χρονη Ευαγγελία ασχολείται και εκείνη με την κωπηλασία και είναι αθλήτρια του σωματείου Ν.Ο. Καστοριάς. Μπορεί φέτος να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο, κατέκτησε όμως το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 23 του 2020 στο Ντούισμπουργκ.

Δείτε την εντυπωσιακή σύντροφο του Στέφανου Ντούσκου:
Μετά τη μεγάλη νίκη του έκανε, μάλιστα, μια τρυφερή ανάρτηση στο Istagram λέγοντας πως το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν να μπορούσε να ήταν κι εκείνη στο Τόκιο για να του κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.

koritsi stefanou dousko1.jpg

koritsi stefanou dousko2.jpg

koritsi stefanou dousko3.jpg

stefanos douskos koritsi proponitis.jpg

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ