Στέφανος Τσιτσιπάς – Θεοδώρα Πεταλάς: Το χρονικό της σχέσης τους - Οι κοινές εμφανίσεις, τα ταξίδια και το τέλος

Στέφανος Τσιτσιπάς – Θεοδώρα Πεταλάς: Το χρονικό της σχέσης τους - Οι κοινές εμφανίσεις, τα ταξίδια και το τέλος

Η απόσταση και τα συνεχή ταξίδια του κορυφαίου Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ανά τον κόσμο, φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση των δυο νεαρών παιδιών να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας».

Στέφανος Τσιτσιπάς – Θεοδώρα Πετάλας: Το χρονικό της σχέσης τους


Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που έφεραν και την αποκάλυψη της σχέσης τους κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2020. Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά αλλά και από κάποιες βόλτες που απολάμβαναν εκείνη την περίοδο στους δρόμους της Βουλιαγμένης πυροδότησαν τις φήμες ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος.

Με τον Έλληνα τενίστα, το διάστημα που ήταν μαζί, μοιράζονταν την αγάπη τους για τα ταξίδια και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις αποδράσεις τους στα social media.

Tsitsipas Petalas 2

O Στέφανος Τσιτσιπάς μάλιστα, σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό «Down Town» (το 2021) είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους και είχε πει για εκείνη πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον έχει φέρει σε ισορροπία.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Tsitsipas Petalas 3

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δυσκολίες όμως που φέρνει η απόσταση και το φορτωμένο πρόγραμμα και των δυο, φαίνεται πως έφερε τη ρήξη ανάμεσά τους και πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα αποφασίσουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους ή θα γυρίσουν οριστικά σελίδα.

Tsitsipas Petalas 1

Ποια είναι η Θεοδώρα Πετάλας


Η Θεοδώρα Πετάλας γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει «Project Management and Technology».

Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας. Μάλιστα η ίδια η Θεοδώρα ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander. Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών, στην ολλανδική πόλη Delft.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS