Στέλιος Ρόκκος: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι δήλωσε ο θεράπων ιατρός του

Στέλιος Ρόκκος: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι δήλωσε ο θεράπων ιατρός του

Ένα 24ωρο μετά το περιστατικό, ο Στέλιος Ρόκκος μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει άμεσα το όποιο πρόβλημα είχε προκύψει, ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το πρωί της Δευτέρας 16/01/2022, ο θεράπων γιατρός του, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Στέλιου Ρόκκου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει πλήρως το οποιοδήποτε πρόβλημα και πως πολύ σύντομα αναμένεται να πάει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος, με εξαιρετικό ήθος».

Μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα

«Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δεν μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο, αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος», ανέφερε ο ιατρός Εμμανουήλ Καλλιέρης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ