Στη Σύρο το χλιδάτο γιοτ του Μr Coca Cola-Ολόκληρη πολιτεία πάνω σε μια πολυτελή θαλαμηγό 40 εκατ. δολαρίων [video]

Στη Σύρο το χλιδάτο γιοτ του Μr Coca Cola-Ολόκληρη πολιτεία πάνω σε μια πολυτελή θαλαμηγό 40 εκατ. δολαρίων [video]

Στη Σύρο βρίσκεται για άλλη μια χρονιά η πολυτελής θαλαμηγός Forever One, που ανήκει στον ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης εταιρείας εμφιάλωσης αναψυκτικών και της Coca Cola στην Λατινική Αμερική.


Πρόκειται για τον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Μπρους Γκρόσμαν, ο οποίος βρίσκεται στο νησί της Σύρου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελσα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Cyclades24.gr.

Η χλιδάτη θαλαμηγός Forever One, που βρίσκεται αγκυροβολημένη στη Σύρο και κλέβει τις εντυπώσεις, είναι σαν ένα μεγάλο διαμέρισμα, που μπορείς να το μετακινήσεις όπου θέλεις. «Όταν ρίξεις πολλά εκατομμύρια σε ένα διαμέρισμα, αν δεν σου αρέσουν οι γείτονες ή δεν σου αρέσει η θέα, είσαι κολλημένος σε μια γη από τσιμέντο. Αυτό εδώ, αν δεν μας αρέσουν οι γείτονές μας ή δεν μας αρέσει η θέα, το στρίβουμε και φεύγουμε», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μπρους Γκρόσμαν στο βρετανικό έντυπο Boat International.

Να σημειωθεί ότι η περιουσία του γνωστού δισεκατομμυριούχου υπολογίζεται σε 1,5 δις. δολάρια ενώ η θαλαμηγός και το πλήρωμά της πέρασαν το lockdown, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική. Αντιθέτως το ζευγάρι βρέθηκε στη θαλαμηγό, στις αρχές Ιουλίου, όταν αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο γεννημένος το 1947 Μπρους Γκρόσμαν, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.

To Forever One ναυπηγήθηκε το 2014 και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 34.000.000 ευρώ. Λέγεται μάλιστα πως οι σχεδιαστές επισκέφτηκαν τις κατοικίες του Λατινοαμερικάνου κροίσου στην Μαδρίτη, το Τέξας, το Μοντερέι και το Τάμπικο του Μεξικού, ώστε να δουν τον τρόπο που ζουν, ντύνονται και διασκεδάζουν οι Grossman, για να διαμορφώσουν ανάλογα και το πλωτό τους σπίτι.

Το πολυτελές σούπερ γιοτ, μήκους 55 μέτρων, όσο μισό γήπεδο ποδοσφαίρου και πλάτους 11 μέτρων, όσο μια τριώροφη κατοικία, μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ επισκέπτες σε τέσσερις πολυτελείς καμπίνες, καθώς και 14 μέλη πληρώματος.

Στον εξωτερικό διάκοσμό ξεχωρίζει το κόκκινο χρώμα, που παραπέμπει στην The Coca-Cola, τα προϊόντα της οποίας o Μπρους Γκρόσμαν παράγει, εμφιαλώνει, διανέμει και πουλάει στο Μεξικό και άλλες περιοχές της Αμερικής, αποκομίζοντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της θαλαμηγού:

2F2C3F21 BDCC 44E4 B163 238170200AEA

ACF13540 6E34 424D 9650 B97FC0C618C9

 

Πηγή: Cyclades24.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS