Στην Εισαγγελία οι 22 συλληφθέντες για τη χθεσινή εισβολή στην ΕΡΤ

dikastiria evelpidwn

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώπιον του εισαγγελέα, οδηγούνται σήμερα το μεσημέρι οι 22 συλληφθέντες αντιεξουσιαστές για τη χθεσινοβραδινή εισβολή στην ΕΡΤ.

Σε βάρος των 21 σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, διακεκριμένες φθορές και εξύβριση. Ο 22ος συλληφθέντας, ένας 50χρονος, κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν αυτός που μετέφερε με νοικιασμένο βαν τους αντιεξουσιαστές έως το προαύλιο της ΕΡΤ και όταν τους αποβίβασε εκεί, επιχείρησε με ταχύτητα να αποχωρήσει, βάζοντας σε κίνδυνο τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, που πρόλαβαν να τον αποφύγουν. Τελικά ο εν λόγω οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα στα Βριλήσια.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης ομάδα 25-30 αντιεξουσιαστών, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας, εισέβαλαν στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ στο στούντιο, όπου βρισκόταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με τον δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο, στο πλαίσιο αφιερώματος για τα 50 χρόνια από την πρώτη εκπομπή τηλεοπτικού σήματος στην Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ