Συγκινεί παρουσιαστής του BBC: «Έχω καρκίνο σε τελικό στάδιο - Να ζείτε στο έπακρο την κάθε σας μέρα»

Συγκινεί παρουσιαστής του BBC: «Έχω καρκίνο σε τελικό στάδιο - Να ζείτε στο έπακρο την κάθε σας μέρα»

Μέσα από μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη ο Τζόνι Ίργουιν, παρουσιαστής των τηλεοπτικών εκπομπών «A Place in the Sun» του Channel 4 και Escape to the Country του BBC, αποκάλυψε πως πεθαίνει από καρκίνο και θέλησε να δώσει ένα τόσο απλό αλλά, ταυτόχρονα, τόσο δυνατό μήνυμα.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του BBC στο περιοδικό Hello, διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του και πλέον δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει για να ζήσει μετά το «χτύπημα» της ασθένειας.

«Ο καρκίνος είναι σε τελικό στάδιο λένε οι γιατροί. Το 2020, όταν πρωτοδιαγνώστηκα, μου “έδωσαν” έξι μήνες αλλά ακόμα είμαι εδώ. Κάποια στιγμή όμως (ο καρκίνος) θα με προφτάσει τελικά» είπε ο 48χρονος παρουσιαστής.

«Τώρα όμως θέλω να κάνω σχέδια. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου (2 και 3 ετών) θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» σημείωσε ακόμη.

Ο Ιργουιν δεν μοιράστηκε εδώ και δύο χρόνια το πρόβλημα της υγείας του με το κοινό, αλλά πλέον και εφόσον δεν γνωρίσει πόσος χρόνος του απομένει, μίλησε στον κόσμο για την ασθένεια και θέλησε να θυμίσει πως: «Η ζωή είναι μικρή» και  ζουν την κάθε μέρα τους σαν να είναι η τελευταία!

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS