«Συνέλαβε» τον άντρα της να την απατά από το κουδούνι της πόρτας

«Συνέλαβε» τον άντρα της να την απατά από το κουδούνι της πόρτας

Δεν τον πρόδωσε ούτε το κινητό του, ούτε ο γείτονας αλλά το κουδούνι του σπιτιού του, με την σύζυγό του να τον κάνει… τσακωτό με την ερωμένητου όταν αποφάσισε να ελέγξει τα πλάνα από το βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας του κουδουνιού της πόρτας.

Η Κάιλι Κριστίνα - γνωστή στο TikTok ως @kaylie271 - μοιράστηκε τα πλάνα από την κάμερα που υποτίθεται ότι δείχνει τον σύζυγό της να βγάζει κρυφά την ερωμένη του από το συζυγικό τους σπίτι τον Οκτώβριο.

«Όταν ο σύζυγός σου είναι πολύ άρρωστος για να πάει στο οικογενειακό ταξίδι που σχεδίαζες», έγραψε η Κριστίνα.

Τα ασπρόμαυρα πλάνα, που τραβήχτηκαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, υποδηλώνουν ότι ο άνδρας και η ερωμένη του μόλις απόλαυσαν ένα μυστικό ραντεβού μέσα στην οικογενειακή κατοικία, με την σύζυγό προφανώς να απουσιάζει και να πιθανόν να ανησυχεί για την υγεία του αγαπημένου της, ο οποίος είχε μείνει σπίτι για να ξεπεράσει την... αρρώστια του.

ΥΝ 2021 12 21 08.48.21

Ο άνδρας φαίνεται να αποχαιρετά τη γυναίκα στα μπροστινά σκαλιά του σπιτιού, να μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί και όχι μόνο.

Η γυναίκα φορά μόνο ένα μπλουζάκι και ένα μικροσκοπικό σορτσάκι καθώς κρατά τα κλειδιά του αυτοκινήτου τον αποχαιρετά, με την απατημένη σύζυγό να προσθέτει στα ενοχοποιητικά πλάνα τα hashtags «#cheater» (απατεώνας) και «#garbage» (σκουπίδι).

Η συντετριμμένη σύζυγος μοιράστηκε για πρώτη φορά το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok πριν από δύο μήνες, όπου έγινε γρήγορα viral και προβλήθηκε περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές.

«Οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και δεν μένει πλέον εδώ», δημοσίευσε αρκετές μέρες αργότερα.

Η Κριστίνα δεν άφησε τον σύζυγό της να επιστρέψει στο σπίτι τους τελευταίους μήνες, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε ξανά το κλιπ της κάμερας του κουδουνιού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS