ΖΩΗ

Survivor 4: Νέα ανατροπή, αλλάζουν ξανά οι ομάδες -Τι θα γίνει με τον Νίκο Μπάρτζη [βίντεο]

Άλλη μια μεγάλη ανατροπή έρχεται να ταράξει τα νερά στην παραλία του Survivor 4, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ότι ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου ανακοίνωσε νέο ανακάτεμα των δύο ομάδων για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές μετά την παραπάνω εξέλιξη.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές. Το Survivor αλλάζει! Από εδώ και πέρα, η προσπάθειά σας γίνεται περισσότερο ατομική», λέει ο παρουσιαστής στους παίκτες που παρακολουθούν άφωνοι τις επικείμενες για εκείνους αλλαγές.

Στους κόκκινους θα είναι πλέον η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Σάκης Κατσούλης. Στην μπλε μεταφέρεται ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Καρολίνα, ενώ παραμένουν ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, που το Survivor λέγεται ότι είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και υπάρχει αγωνία για το αν θα μπορέσει να συνεχίσει με το πρόβλημα που έχει στο γόνατό του.

Σύμφωνα με spoiler που έχει κυκλοφορήσει, μετά τον Τζέιμς Καφετζή, αποχώρησε και ο πολύ καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (16/05):
Οι εντάσεις, ωστόσο, επανέρχονται στην παραλία, εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος φέρεται να κρυφακούει κάποιες συζητήσεις συμπαικτών του, ενώ επιτίθεται στον Γιώργο Κόρομι για το γεγονός πως τον συζητούν πίσω από την πλάτη του.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS