Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός απαντά αν αποχωρεί οικειοθελώς ή όχι ο Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός απαντά αν αποχωρεί οικειοθελώς ή όχι ο Ηλίας Μπόγδανος

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Ηλίας Μπόγδανος αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4. Ισχύουν, όμως; Τι λέει ο Γιώργος Λιανός.

Η φημολογία για την οικειοθελή αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου είναι έντονη τα τελευταία 24ωρα, με δημοσιεύματα και εκπομπές να μεταφέρουν ότι ο νεαρός μουσικός, ο οποίος θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη νίκη, είναι τόσο πιεσμένος που ζήτησε από την παραγωγή του Survivor 4 να αποχωρήσει.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Survivor 4 διέψευσε σήμερα τη φήμη. Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera χαρακτήρισε τις φήμες αυτές «μπούρδα».

«Δε ξέρω αυτά που λένε για τις ρήτρες και τι ισχύει και απορώ πως τα ξέρουν άλλοι. Δεν έχω δει συμβόλαιο παίκτη ποτέ. Πάντως και για τον Μπόγδανο μπούρδα είναι, δεν ισχύει αυτό που λένε. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δε τη παλεύουν άλλο αλλά ο Ηλίας ποτέ», είπε ο παρουσιαστής του Survivor 4.

Ενδεχομένως η φημολογία να ξεκίνησε, πάντως, από το κλίμα σε βάρος του Ηλία Μπόγδανου που έμοιαζε να έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο Twitter, από τη στιγμή που στράφηκε εναντίον του Τζέιμς και του Νίκου της μπλε ομάδας του Survivor 4.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS