Survivor 4 Spoiler: Η ομάδα που χάνει απόψε την ασυλία και o νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4 Spoiler: Η ομάδα που χάνει απόψε την ασυλία και o νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα ακόμη επεισόδιο με εντάσεις και εκπλήξεις ήταν της Καθαράς Δευτέρας στο Survivor 4.

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχασαν οι Κόκκινοι οι οποίοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση όπως ήταν αναμενόμενο είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι εντελώς απομονωμένος από την ομάδα του.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν μάχη για τη δεύτερη ασυλία. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει; Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής Ευτυχείτε, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Μπλε θα κάνουν το δύο στα δύο και θα είναι και πάλι οι νικητές.

Ετσι θα οδηγηθούν ξανά στην κάλπη και θα βγάλουν υποψήφια τη Μαριάνθη η οποία επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της επειδή παραδέχθηκε ότι βρήκε τροφή στο δάσος και την έφαγε μόνη της, ενώ την ίδια στιγμή φώναζε στην κόκκινη ομάδα και τον Κόρο ότι δεν έχει βρει τίποτα. Παράλληλα η Μαριάνθη συμφώνησε με την άποψη του Παύλου Γαλακτερού, ότι ήταν απαράδεκτο να αφήσει ο Κόρο νηστικό τον Τριαντάφυλλο, με τον Κόρο όμως να την αποκαλεί ψεύτρα επειδή και η ίδια είπε ψέμματα στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση μένει να δούμε ποιον θα υποδείξει η Νικολέτα, η οποία έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, ως τρίτο υποψήφιο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS