Survivor: «Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι»

Survivor: «Αν ο Βασάλος θέλει να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, να πάει σε άλλο παιχνίδι»

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο «Survivor All Star», κάτι που έχει κάνει φανερό προς τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους του από την πρώτη κιόλας ημέρα. Στόχος του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που ήρθε στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής, ο φαρμακοποιός και παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν δίστασε να απασφαλίσει κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Κάτι που ξεκίνησε να δείχνει, άλλωστε, από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου και χαρακτήρισε τον γοητευτικό personal trainer ως τον πλέον αδύναμο παίκτη της μπλε ομάδας μέχρι αυτήν τη στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης. Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Έχοντας συγκεντρώσει όλη την κόκκινη ομάδα γύρω του, πλην της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Σάκη Κατσούλη, που αρνήθηκαν να ακούσουν τα αιχμηρά σχόλια για τους αγαπημένους του ανθρώπους, ο Σπύρος Μαρτίκας εξαπέλυσε επικά πυρά προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο "Survivor" με την ισιωτική του, να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, θα έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι».

«Απ’ ό,τι φαίνεται, το σχέδιο Μαρτίκα ξεκίνησε», πρόδωσε με χαμόγελο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα του «Survivor All Star» και, μάλλον, έχει απόλυτο δίκιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ